Betaalbare vakantie Malediven

Een betaalbare vakantie naar de Malediven!
Velen willen wel op vakantie gaan naar de Malediven maar vinden het te duur. Goedkoop is het er zeker niet maar dat is wel begrijpelijk. Het zijn droomeilandjes met de prachtige resorts en waterbungalows. Het ligt allemaal naast de witte zandstranden en een azuurheldere blauwe zee. De Malediven bestaan uit 1190 eilandjes waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Van deze 200 worden er ruim 80 door de toeristen bezocht. Om resorts te bouwen op dergelijke verlaten eilandjes is een zeer dure aangelegenheid. Daarom zal een vakantie per definitie op de Malediven niet goedkoop zijn. Toch zijn er wel betaalbare verblijfsmogelijkheden en resorts. Lees hieronder meer over een betaalbare vakantie op de Malediven.

Een betaalbare vakantie op de Malediven.

  • Naar de plaats van bestemming

Betaalbare vakantie MaledivenWanneer je een reis naar de Malediven boekt, zal je er aankomen op het internationale vliegveld in Malé. Vervolgens wordt je met een veerboot naar de plaats van bestemming gebracht. Om naar een resort te worden vervoerd ga je met een speedboot of watervliegtuig. Dat zijn allemaal kosten die je moet rekenen voor je reis naar de Malediven.

  • Goedkope vakantie naar de Malediven

Betaalbare vakantie MaledivenHet is tegenwoordig mogelijk om bij de lokale bevolking kamers te huren. Voor 2009 was dat niet mogelijk. Toen mocht je als toerist niet op een bewoond eiland komen maar werd je direct doorgebracht naar het resort waar je had geboekt. Er komen de laatst jaren steeds meer simpele en goedkopere accommodaties. Op twee eilanden, die met de veerboot goed te bereiken zijn, vindt u goedkope verblijfplaatsen. Zo betaald u voor een kamer op Stingray Beach In €100,- per kamer en bij Ifja Inn €75,- per kamer.

Bij de Kuri Inn kunt u een overnachting + maaltijd en drankjes en één tripje per dag voor €75,- per persoon boeken. Op de bewoonde eilanden wordt er praktisch geen alcohol gedronken. Ook is het op veel stranden verboden om er in bikini te zonnen of te zwemmen. Informeer hier naar bij het gasthuis waar je verblijft.

Op de resorts is dat natuurlijk geen probleem. Ook is het mogelijk om voor 10 dagen, voor een bedrag van €1500, – per persoon, te boeken inclusief de vlucht. Dit is dan weer wel exclusief eten en drinken. Dus echt goedkoop is het niet maar dat wat u er voor krijgt is wonderbaarlijk.

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar dit prachtige gebied.

Meer informatie over de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.