Boot vakantie Malediven

Liveaboards Malediven, een geweldige bootvakantie boeken!

Om optimaal van de Malediven te genieten, is via een liveaboard op een jacht. Dit is een van de beste manieren om veel duiken te maken. Heerlijk genieten van de goede service aan boord met minimaal 2 duiken per dag op de prachtigste duiklocaties van de Malediven. Op deze pagina komt u meer te weten over het boeken van een mooie boot vakantie op de Malediven, ook heeft u de mogelijkheid om een bericht hieronder achter te laten, bijvoorbeeld om uw ervaring met anderen te delen of een vraag te stellen.

Boot vakantie op de Malediven.

Alle liveaboards boten proberen om hun gasten zo veel mogelijk luxe en comfort aan te bieden. Met een warm water douche, toiletten, spoelbakken en compressoren willen ze dat hun gasten niks missen. Er is zelfs een echte chef aan boord, die elke dag de lekkerste gerechten op tafel tovert, vaak in buffetvorm. Naast het duiken is er ook nog tijd om te ontspannen op het zonnedek of lekker in de schaduw genieten van een boek of het mooie uitzicht.

Routes

Er zijn vele routes mogelijk door de meer dan 1000 eilandjes die de Malediven rijk is. Zo zijn er speciale routes die specifiek gericht zijn op het spotten van walvishaaien en mantaroggen. Meestal is er al een route uitgeschreven en is er per dag een briefing van de duiklocaties. Het kan ook zijn dat er geen exacte route is, maar dat het per dag wordt bekeken.

De uiteindelijke route wordt bepaald door de kapitein en duikgids. Dit is afhankelijk van het seizoen, weersomstandigheden, wensen van de duikers zelf en verhalen van andere boten. Als er bijvoorbeeld op een bepaalde duiklocatie walvishaaien of mantaroggen worden gezien, kan de kapitein besluiten een andere route te varen. Om zo de beste liveaboard ervaring te geven.

Duikcursus Malediven:

Voor degene die nog niet kunnen duiken, maar dit wel heel graag zouden willen leren, bestaat er een mogelijkheid om op sommige boten een duikcursus te volgen. Vraag dit wel na bij het boeken van de reis. Hieronder vindt u nog meer informatie over de Malediven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.