Budget vakantie Malediven

Budget vakantie Malediven

Budget vakantie Malediven, boek een goedkope vakantie!

Budget vakantie MaledivenDe Malediven staan bekend om hun oogverblindende schoonheid maar hebben de naam erg duur te zijn. In veel gevallen klopt dit zeker. Toch zijn er voor de reiziger mogelijkheden om met een kleiner budget de Malediven te bezoeken, zeker als je buiten het seizoen reist en niet kosten wat kost in een luxe resort wil verblijven (budget vakantie Malediven informatie). Hieronder leest u meer informatie over een budget vakantie op de Malediven.

Bekijk hier de budget vakanties op de Malediven >>

Budget vakanties op de Malediven:

Een budget reis begint met een losse vlucht naar de hoofdstad Malé. Een retourtje moet rond de €650 te vinden zijn. waarschijnlijk moet je 1 a 2 keer overstappen en duurt de reis zo tussen de 12 en 18 uur, maar dan ben je wel op de Malediven aangekomen. Sinds 2009 is het voor lokale inwoners toegestaan kamers te verhuren of een guesthouse te beginnen. Voor die tijd waren de werelden gescheiden. Er waren eilanden voor de inwoners en eilanden voor de toeristen en deze mochten niet gemengd worden. Hieronder vindt je nog meer informatie over een budget vakantie Malediven.

Budget vakantie Malediven info:

  • Budget vakantie MaledivenVanaf Mahé kan je met een ferry naar onder anderen het eilandje Maafushi of Guraidhoo. Eilanden voor de inwoners maar voorzien van stranden die net zo wit, en een zee die net zo blauw is als bij de andere eilanden. Er zijn geen privéstranden maar je leeft tussen de locals. Wel zijn er scholen, winkels, souvenirshops en een moskee. De Malediven zijn namelijk een islamitisch land waardoor er wel andere normen en waarden heersen dan op de toeristeneilanden. Vanaf €75 per nacht kan je daar kamers boeken en zo onder de inwoners verblijven (budget vakantie Malediven informatie).
  • Door het islamitische karakter kan je op deze eilanden niet in bikini zonnen. Ook zal alcohol minder gemakkelijk te verkrijgen. Ook zijn de hoeveelheid restaurants beperkt. Dit kan je opvangen door bij het guesthouse een ‘package’ bij te boeken waarbij eten, drinken en een dagtrip is inbegrepen. Tussen mei en oktober, het is dan laagseizoen, kan er zeker over de prijs worden onderhandeld. Dagtrips gaan vaak met de boot naar een kleiner eiland waar je wel vrij kan zonnebaden of bestaat uit een dagje vissen, duiken of snorkelen (budget vakantie Malediven informatie).

Heb je een opmerking, vraag of wil je iets toevoegen aan deze pagina dan kan je hieronder een berichtje achterlaten.

Goedkope vakantie Malediven boeken?

Bekijk hier meer over goedkope vakanties op de Malediven >>

Meer informatie over de Malediven:

Budget vakantie Malediven
2.1 (41.43%) 14 votes