Malediven eilanden vakantie

Een eilanden vakantie op de Malediven!

Indien u een onvergetelijke reis wilt maken moet u naar de Malediven gaan. Het is daar wonderbaarlijk mooi en het weer is er in het hoogseizoen fantastisch. Een hele mooie vakantie is de reis naar de Malediven als u een paar verschillende toeristische eilandjes bezoekt. Daarvoor moet u dan wel in de gelegenheid zijn en er de financiële middelen voor hebben. Ook moet u een dergelijke reis goed vast laten leggen om teleurstellingen te voorkomen. Bekijk hieronder meer informatie over de eilanden van de Malediven en welke mogelijkheden er zijn voor het boeken van een mooie reis naar de Malediven.

Ook heeft u hieronder de mogelijkheid om uw ervaring te delen met anderen, wat je bijvoorbeeld wel en wat juist niet moet doen op de Malediven.

Een eilanden vakantie op de Malediven boeken.

Op de eerste plaats is het belangrijk dat u de reis laat vastleggen door een erkend reisbureau. Zij weten waar u rekening mee moet houden voor het boeken van een dergelijke reis. Zo is het bijvoorbeeld niet verstandig om er naar toe te gaan tijdens het natte seizoen. Dit seizoen duurt van april tot december.

Gedurende deze tijd valt er dagelijks een grote hoeveelheid neerslag. Na zo’n bui, die maar kort duurt, is het erg vochtig wat voor ons niet aangenaam is. U kunt het er beste naar toe gaan in het hoogseizoen. Dat is van december tot april. Het weer is er dan geweldig. Het is er het hele jaar door gemiddeld 30 graden en de zon schijnt er 8 uur per dag. Wanneer u de periode heeft uitgezocht is het belangrijk de resorts uit te zoeken, die u voor een aantal dagen wilt gaan bezoeken, of voor een week. Zodra u dat weet moet u de reis gaan vastleggen.

Vlucht boeken

Nu zal het reisbureau precies weten wat ze moeten doen. Op de eerste plaats een vlucht boeken van Schiphol naar Malé. Hierbij hebt u een tussenstop in Colombia of Sri Lanka. Na een aantal uur vliegt u vervolgens door de Internationale Luchthaven van Malé. Van hieruit wordt u met een watervliegtuig, speedboot of helikopter naar u eerste resort vervoerd. Daarna is het van groot belang dat u tijdig wordt opgehaald om naar het volgende resort of hotel vervoerd te worden. U zal kunnen genieten op de resorts en de wonderlijk mooie eilanden met de prachtige zandstranden, palmbomen en kristalheldere zee.

Het klimaat van de eilanden:

Klimaattabel van de Maldiven
MaandJANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Zonneuren/dag898766666568
Middagtemp. in °C292930313130313030302929
Nachttemp. in °C262627272726262626262626
Watertemp. in °C272728292928282727282827
Dagen met regen44781210101212151212

Bron: Wikipedia

Geografie van de eilanden:

  1. Eilanden: 1190 koraaleilanden, gegroepeerd in 26 atollen
  2. Kustlijn: 644 km
  3. Laagste landpunt: 0 m. Aan de oevers van de Indische Oceaan
  4. Hoogste landpunt: 2,4 m. Op het Wingili eiland

Bron: Wikipedia

Meer informatie over mooie vakanties op de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.