Malediven eilandhoppen

Eilandhoppen op de Malediven, een fantastische belevenis!

U wilt graag naar een bepaald land op vakantie, maar u weet niet precies naar welke locatie? Of wilt u juist optimaal genieten van uw vakantie en meerdere plekken ontdekken in één vakantie? Wanneer u naar de Malediven gaat, heeft u de mogelijkheid om te ‘Island hoppen’, oftewel te eilandhoppen. Doordat de Malediven maar liefst 1190 koraaleilanden telt die gegroepeerd zijn in 26 atollen, zijn er tal van mogelijkheden om te eilandhoppen. Hieronder leest u meer over die mogelijkheden. Heeft u zelf een unieke ervaring en wilt u die delen met anderen dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten. Tevens heeft u de mogelijkheid om direct een mooie reis te boeken naar de Malediven.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=bZkLuCgORi4)

Eilandhoppen op de Malediven, een waanzinnige ervaring.

  • Eilandhoppen in het paradijs

Als u de keuze heeft gemaakt om te gaan eilandhoppen op de Malediven, bezoekt u tijdens uw vakantie twee of meer atollen. Zo geniet u optimaal van de Malediven, ontdekt u meerdere prachtige plekjes en kunt u genieten van al het moois wat de Malediven te bieden heeft. Ieder eiland heeft zo eigen charme en zijn eigen bezienswaardigheden, waardoor u zeker weten nooit uitgekeken raakt. Tevens, wanneer u meerdere eilanden bezoekt, kunt u ook ontdekken wat de verschillen zijn van ieder eiland.

Misschien heeft het ene eiland bijvoorbeeld een breder zandstrand, of heeft het andere eiland grotere palmbomen of een nóg mooier uitzicht. Door te eilandhoppen leert u de Malediven meer en meer kennen, en kunt u genieten van een gevarieerde omgeving.

  • Hoe is het mogelijk om te eilandhoppen?

De meeste eilandjes op de Malediven zijn redelijk klein, waardoor ze prima te ontdekken zijn in één of meerdere dagen en u zo meerder eilanden kunt bezoeken tijdens uw strandvakantie.

Hoe kom ik van eiland naar eiland?

Om van eiland naar eiland te gaan, wordt u per ferryboot vervoert. Wanneer een eiland echter wat verder weg gelegen is, kunt u ook gebruik maken van een watervliegtuig. Zo bent u snel op het volgende eiland en kunt u onderweg genieten van een prachtig uitzicht over zee.

Meer interessante weetjes over de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.