Malediven goedkoop vliegen

Goedkoop vliegen naar de Malediven? Bekijk de tips!

Malediven goedkoop vliegenOm naar de Malediven te gaan kunt u gaan kijken of u een goedkope vlucht kunt nemen. Soms is dat mogelijk maar dat zal dan hoofdzakelijk in het natte seizoen zijn, wanneer er niet veel toeristen zijn. U zal bijna nooit aanbiedingen kunnen krijgen voor het hoog seizoen, dat duurt van december tot en met april. In deze periode is het namelijk zeer goed vertoeven op een van de prachtige eilanden die voor de toeristen met resorts zijn ingericht. Waarmee u wel geluk kunt hebben is dat als u een aanbieding treft voor een last minute reis.

Hierbij kan het zijn dat de reis, inclusief vlucht, goedkoop wordt aangeboden. De Malediven worden veel bezocht door Duitsers en Japanners. Jaarlijks gaan er ongeveer 1600 Nederlanders op vakantie naar de Malediven. Het zijn geweldige vakantie oorden waarbij de spierwitte zandstranden u uitnodigen lekker te gaan luieren op het zand.

Ook om er te duiken zal met geen betere plaats op de aarde kunnen boeken. Het water is er altijd ongeveer 28 graden en het is er kristalhelder. Je kan in sommige tijden van het jaar wel tot 50 meter onder water kijken. Dat het er zo prachtig is heeft ook een prijskaartje. De reizen naar de Malediven zijn kostbaar.

Tips om goedkoop te vliegen naar de Malediven:

Goedkope vlucht naar de Malediven.

  • De eilanden

Malediven goedkoop vliegenDe Malediven is een eilandengroep die ten zuidwesten van Sri Lanka en India ligt. Het zijn 1190 eilanden waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Van deze 200 zijn er ruim 80 ingericht voor de toeristen. Omdat de eilanden over een oppervlakte van 90.000 km2 verspreidt liggen zult u begrijpen dat het niet gemakkelijk is om er materialen naar toe te vervoeren. Voor het maken van de resorts op de toeristische eilandjes moesten alle materialen aangevoerd worden. Dit heeft namelijk veel kosten met zich meegebracht die toch allemaal weer opgebracht moeten worden.

Daarom zijn de kosten zo hoog om er een resort te boeken. Ook de reis is kostbaar omdat het een lange vliegreis is. Wanneer u geluk heeft en u kunt een goedkoop ticket boeken kijk dan wel goed wat er eventueel allemaal bij het ticket zit.

Hieronder vindt u meer informatie over de eilanden van de Malediven, zo komt u het klimaat tegen en alle eilanden.

Alle eilanden van de Malediven (Atollen):

Bekijk hieronder meer informatie over het klimaat van de Malediven, tevens heeft u de mogelijkheid om een vraag te stellen hieronder, maar dat kan ook naar info@vakantiemalediven.nl. De Maldiven bestaan uit 22 atollen en een aantal kleine eilanden die als kleine atollen gezien kunnen worden. Het woord atol komt oorspronkelijk voort uit het Divehi (‘atholhu’) en is in veel wereldtalen overgenomen.

Compleet overzicht eilanden Malediven: https://vakantiemalediven.nl/malediven-eilanden/

Klimaat van de Malediven eilanden:

Klimaat van de Maldiven (tabelvorm)
MaandJANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Zonneuren/dag898766666568
Middagtemp. in °C292930313130313030302929
Nachttemp. in °C262627272726262626262626
Watertemp. in °C272728292928282727282827
Dagen met regen44781210101212151212

Bron: Wikipedia (Malediven goedkoop vliegen informatie)

Bekijk hier de goedkope vluchten >>

Meer informatie over de Malediven: