Malediven goedkoop

Goedkoop naar de Malediven, boek nu een bijzondere reis!

Malediven goedkoopEcht goedkoop kunt u niet op vakantie gaan naar de Malediven. Dat is begrijpelijk als u ziet wanneer u er eenmaal geweest bent. Daarbij zijn het de kosten waard die u er voor moet uitgeven. U kunt de bedragen begrijpen als u er geweest bent. De resorts zijn over het algemeen allemaal vrij duur om er vakantie te vieren maar u krijgt wel alle luxe die een dergelijke vakantie nodig heeft. Op deze pagina vindt u meer informatie over de Malediven, komt u de gemiddelde prijs tegen voor een vakantie op de Malediven en kunt u een mooie reis boeken indien gewenst.

Hoe goedkoop is een vakantie naar de Malediven?

  • De Malediven

Malediven goedkoopHet bestaat uit 1190 eilanden die over een grote oppervlakte verdeeld zijn. Van die 1190 eilanden zijn er slechts 200 bewoond en daarvan zijn er maar ruim 80 die geschikt zijn voor de toeristen. Nog niet zo lang geleden mochten de toeristen niet op die eilanden komen, die voor de lokale bevolking bestemd waren. Dat is sinds 2009 anders. Vanaf die tijd mogen toeristen ook gewoon op de bewoonde eilanden komen en worden er goedkope accommodaties aangeboden om er te overnachten met ontbijt in de ochtend.

Goedkope hotels & resorts

  • Er zijn zelfs al accommodaties waarbij het mogelijk is om te overnachten met een ontbijt en gratis drankjes en een trip overdag voor €75,- per persoon. Dat is natuurlijk goedkoop voor de maatstaven op de Malediven. Wanneer u echter naar een resort gaat ben je veel meer aan kosten kwijt. Zo’n resort bouwen, op dergelijk afgelegen eilandjes, is een zeer kostbare aangelegenheid. Deze kosten zullen er op den duur toch uit moeten komen. Naar zo’n resort wordt u vervoerd door middel van een speedboot, watervliegtuig of helikopter. Dat zij allemaal extra onkosten waar u rekening mee moet houden tijdens het boeken. Maar eenmaal aangekomen op een resort zal u zien dat alles de moeite waard is. U zult een dergelijke reis niet meer tijdens u leven kunnen vergeten.
  • Ook zijn er resorts die gaan concurreren tegen de lagere prijzen op de bewoonde eilanden. Er zijn nu ook resorts waarbij het mogelijk is om inclusief de reis voor 10 dagen een verblijf te boeken voor €1500,- per persoon. Dat is dan wel zonder eten en drinken. Het is maar wat u wilt tijdens u verblijf en wat u er voor over hebt.

Een tip toevoegen aan deze pagina? Bijvoorbeeld om goedkoop naar de Malediven te gaan, tips voor wat je nou het beste wel en het beste niet kunt gaan doen? Laat dan hieronder een berichtje achter en deel jouw mening met anderen.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: