Malediven goedkoopste periode

De goedkoopste periode om naar de Malediven te gaan

Malediven goedkoopste periodeDe Malediven is een eilandengroep die ten zuid westen van India en Sri Lanka ligt. Van al deze eilanden, 1190 in totaal, zijn er slechts 200 bewoond waarvan er ruim 80 ingericht zijn voor de toeristen. Indien u van duiken, snorkelen, luieren op een prachtig wit zandstrand houdt dan is dit een paradijs op aarde. De eilanden zijn er prachtig met een zee die kristal helder is. Indien u er gaat snorkelen of duiken dan kunt u de prachtige onderwaterwereld aanschouwen. De koralen zijn er schitterend met hun vele soorten en kleuren en daarbij ook nog de exotische vissen die in groepen met hun prachtige kleuren voorbij zwemmen.

Vakantie Malediven goedkoopste periode:

Aan al deze pracht en praal zit natuurlijk een prijskaartje. Nu zijn de laatste jaren de prijzen om op vakantie te gaan naar de Malediven gedaald maar al bij al blijft het toch een prijzige aangelegenheid. Het is wel begrijpelijk als u ziet hoe men de toeristeneilanden heeft moeten bouwen. De materialen die men nodig had om de resorts of hotels op te bouwen moesten over grote afstanden aangevoerd worden. Dat heeft zeer veel geld gekost. De eilanden liggen allemaal over een grote afstand verspreid.

Wat is de goedkoopste periode voor de Malediven?

Periodes
Er zijn wel periodes dat het goedkoper is en dat er aanbiedingen zijn. Dat komt omdat in het laagseizoen er minder toeristen zijn dan tijdens het hoogseizoen. De Malediven liggen rond de evenaar en heeft twee seizoenen. Zo kent men het natte seizoen, dat van april tot december loopt, en het droge seizoen, dat van december tot april loopt. Tijdens het natte seizoen valt er dagelijks een grote hoeveelheid neerslag. Vaak zijn dat korte maar hevige buien.

Na zo’n bui schijnt dan weer wel de zon, maar dan wordt het snel erg, omdat de temperatuur er altijd gemiddeld 30 graden is. Dat is voor ons westerlingen niet prettig. In deze periode zijn er aanbiedingen en kan men goedkoper naar de Malediven gaan. Het is ook de goedkoopste periode in het jaar om er naar toe te gaan.

Heeft u een goede tip voor deze pagina of een ervaring die u wilt delen met anderen? Dan kunt u hieronder een bericht achterlaten.

Meer informatie over de Malediven: