Malediven kaart

De Malediven op de kaart: Een paradijselijk eilandenrijk.

Ten zuidwesten van India ligt midden in de oceaan een fascinerend eilandenrijk. De Malediven bestaat uit bijna 1200 koraaleilanden met elk hun betoverende en unieke schoonheid. Hiermee is het land een zeer populaire vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen en sprookjesachtig verblijf. Wordt wakker van de brekende golven en kijk vanuit je hotelkamer uit over de ivoorwitte stranden en azuurblauwe oceaan. Een surrealistische aanblik die geen moment zal vervelen. Bekijk hieronder de kaart en lees meer informatie over de Malediven. Wanneer je op één van de blauwe links klikt ga je naar de reisspecialist om een fantastische reis uit te zoeken. Veel plezier!

Malediven op de landkaart.

Tientallen toeristenpareltjes

Op 88 eilanden van het land zijn toeristenvoorzieningen aanwezig. Als bezoeker heb je dus een enorme keus uit welke bestemming je zult bezoeken. Wanneer je Malediven op de kaart bekijkt kunnen de eilanden verdeeld worden in 26 verschillende eilandengroepen, oftewel atollen. De belangrijkste zijn:

  • Kaafu atol
  • Alif Alif atol
  • Baa atol
  • Haa alif atol
  • Vaavu atol

Op alle bovenstaande atollen zijn de toeristenvoorzieningen van hoog niveau. Luxueuze resorts nabij de kust maken het mogelijk een onbezorgde en volledig verzorgde vakantie te ervaren (Malediven kaart informatie).

De wereldkaart.

Volop mogelijkheden tot vermaak

Wanneer je de Malediven op de kaart bekijkt zie je direct dat water een belangrijke rol speelt. De eilanden hebben slechts een beperkt oppervlak. Het grootste eiland is bijvoorbeeld maar 5 vierkante kilometer groot. De activiteiten op de eilanden spelen zich dan ook voornamelijk op het water af. Zo zijn de Malediven een zeer geschikte plaats om te duiken of te snorkelen. De onderwaterwereld is adembenemend. Kleurrijke vissen en bijzonder uitgestrekte koraalriffen wachten op een onvergetelijke ontmoeting.

Het is mogelijk om tijdens je bezoek meerdere eilanden te bezoeken. Wanneer je de Malediven op de kaart bekijkt is zichtbaar dat de afstanden tussen de eilanden beperkt is. Met een bootje is het eenvoudig om te eilandhoppen en op verschillende eilanden deze unieke en paradijselijke ervaring te beleven. Een ervaring om nooit te vergeten.

(Bron: https://www.youtube.com/watch?v=DXpLx7PKiqU)

Voor meer informatie over vakanties op de Malediven kunt u hieronder enkele interessante pagina’s terugvinden.

Meer info:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.