Malediven last minute

Een last minute vakantie boeken naar de Malediven?

De Malediven is een enorm gebied van maar liefst 1190 koraaleilanden die samen een republiek vormen. De officiële benaming van de groepering is dan ook: “Republiek der Malediven”. Al een ruime tijd staan de Malediven bekend om het toerisme dat met het jaar toeneemt. 88 van de koraaleilanden worden gebruikt voor dit toerisme. 200 hiervan zijn bedoelt voor de bewoners. In totaal zijn er ongeveer 400.000 inwoners die verspreid zijn over deze 200 eilanden. De republiek is ongetwijfeld een van de mooiste vakantiebestemmingen op aarde. Een last minute naar de Malediven boeken is daarom geen slecht idee.

Last minute vakantie boeken?

Zoals eerder gezegd, is de republiek der Malediven een populaire bestemming onder vakantiegangers. Dit geldt eigenlijk puur voor passieve vakantieliefhebbers. Er valt namelijk niet erg veel te doen op de eilanden. Ontspanning staat hier op nummer 1. Op de meeste koraaleilanden zul je kleine maar mooie en culturele huisjes aantreffen. Deze zijn bedoelt voor de toeristen.

De huisjes hebben een mooi groot bed, en mooie badkamers. Elk huisje heeft ook een geweldige tuin. Deze tuin is natuurlijk de Indische oceaan. Het water van de oceaan ligt heel stil. Dat zorgt ervoor dat het water erg blauw en helder blijft. Je kunt zonder duikbril de kleurrijke vissen al zien. En verfrissende duik nemen in het water is ook geen slecht idee.

Last minutes voor de Malediven.

Tijdens je vakantie is het voor sommige toeristen leuk om een kijkje te nemen in de hoofdstad. De hoofdstad van de Malediven is Malé. Het is geen geschikte locatie voor de vakantie zelf, maar het is wel leuk om te zien hoe de mensen daar leven. Het is weer net alsof je in de bewoonde wereld terug bent. Er staan erg veel gebouwen en huizen. De meeste inwoners van de republiek wonen ook in deze stad.

Het is dus geen plek voor de ontspanning, maar wel een leuk stukje cultuur om te aanschouwen. Heb je een goede tip voor deze pagina, bijvoorbeeld om goedkoop naar de Malediven te gaan dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Ook als je een vraag hebt kan je hieronder het formulier invullen.

Meer informatie over de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.