Malediven mooiste eilanden

De mooiste eilanden van de Malediven. Kom alles te weten over de mooie eilanden van de Malediven.

De mooiste eilandengroepen ter wereld zijn toch wel de Malediven. Op de eilanden kunt u genieten van de witte stranden, een azuurblauwe zee en prachtig weer. In totaal bestaan de Malediven uit ongeveer 1190 koraaleilanden, waarvan er 200 worden bewoond en waarvan er 88 oorden zijn voor toeristen. Uit deze eilanden is een selectie gemaakt van de mooiste eilanden van de Malediven, waar er vijf uit zijn gekomen. Bekijk hieronder meer informatie over deze eilanden en kunt u uw mening geven over de andere eilanden door het formulier in te vullen. Elk eiland heeft haar eigenschappen, en de meningen zijn natuurlijk altijd verdeeld over de eilanden.

Malediven mooiste eilanden info:

  • Nalaguraidhoo Island.

Nalaguraidhoo Island, ook wel Zonne-eiland genoemd, is het allermooiste eiland van de Malediven. Het goudkleurige strand loopt vlak af, waardoor het uitermate geschikt is om te zwemmen. Daarnaast kunt u er ook heel goed snorkelen, duiken en genieten van het adembenemende uitzicht.

  • Kuredu Island.

Dit eiland wordt gezien als het meest romantisch. Meer dan drie kilometer strand voor een strandwandeling en waar u kunt genieten van palmbomen en een prachtig uitzicht. Ook dit eiland is populair bij duikers, maar ook andere sportliefhebbers die graag wakeboarden of kitesurfen.

  • Veligandu Island.

Op zoek naar een perfecte huwelijksreis? Veligandu Island is ook weer heel romantisch met zijn witte strand en blauwe zee. Geniet dus van het strand, het water en met name van elkaar.

  • Ihuru Island.

Ihuru Island heeft de vorm van een cirkel die omringd wordt door helder blauw water van de zee. Prachtig om te zien. Ook dit eiland is, net als Kuredu Island en Veligandu Island, uitermate geschikt voor een huwelijksreis of een romantische trip. Ook hier kun je snorkelen en duiken waar je prachtige riffen en misschien zelfs de groene zeeschildpad tegen kunt komen.

  • Cocoa Island.

Het laatste eiland, Cocoa Island, is één van de meest exotische eilanden. Door het zeer vlak afgelopen strand kun je meters de zee inlopen. Daarnaast kun je met een cocktail in de hand genieten van de rust en het prachtige uitzicht.

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.