Malediven vakantie activiteiten

Activiteiten op de Malediven, unieke ervaringen en meer.

Malediven vakantie activiteitenDe Malediven zijn een eilandengroep die bestaat uit 1190 koraaleilanden en gelegen is ten zuidwesten van India. Het totale landoppervlak is slechts 300 km², maar de eilanden liggen verspreid over een oppervlak van ongeveer 90.000 km². Van de 1190 eilanden, zijn er 200 bewoond en vormen 88 eilanden toeristenoorden. Hieronder vindt u meer informatie over de Malediven, enkele activiteiten en heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken naar de Malediven.

Heeft u een bepaalde activiteiten gevonden welke van toegevoegde waarde kunnen zijn op uw reis? Deel dit dan door hieronder het formulier in te vullen. We zijn benieuwd wat uw keuze is.

Activiteiten tijdens een Malediven vakantie.

Malediven vakantie activiteitenOp de Malediven is het gemiddeld 28 graden, een ideale temperatuur om lekker te genieten van de zon, de zee en het strand. Toch zijn er nog veel meer bezienswaardigheden te zien en activiteiten te doen op de Malediven. Zo is het een populaire bestemming om te duiken, zijn er speciale duikgebieden en heeft ieder resort een duikschool. U kunt dus direct een cursus volgen om zo op het einde van uw vakantie te kunnen genieten van de prachtige onderwaterwereld. Ook waterskiën, zeilen, kajakken en surfen behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Excursies

  • Daarnaast worden er op de Malediven diverse excursies aangeboden, waaronder de Malé excursie waarbij u de hoofdstad Malé bezoekt met zijn eigen bezienswaardigheden. Een tripje naar een onbewoond eiland behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij u aanmeert en kunt genieten van het eiland, het uitzicht en de rust. Tevens kunt u op het water vissen tijdens deze excursie.
  • Heeft u genoten van een heerlijke middag en wil u deze afsluiten met een gezellig avondje? Bij diverse resorts worden diverse avondprogramma’s aangeboden, waaronder een dans- en karaokeshow. Verder kennen de Malediven diverse evenementen en feestdagen, waaronder het Suikerfeest aan het einde van de Ramadan, Onafhankelijkheidsdag op 26 juli, en Vissersdag op 10 december.
  • Ten slotte kunt u natuurlijk altijd een lange strandwandeling gaan maken tijdens de zonsondergang, genieten van een dagje wellness en een massage of uw gewenste souvenirs en aandenken shoppen in één van de winkels op de Malediven.

Kortom, genoeg te beleven op de Malediven en voldoende diverse activiteiten, zodat u een heerlijke vakantie kunt beleven. Heeft u zelf een leuke tip voor een activiteit op de Malediven dan kunt u hieronder een bericht achterlaten.

Meer informatie over mooie reizen naar de Malediven: