Malediven vakantie huwelijksreis

Huwelijksreis naar de Malediven? Geniet van een unieke reis naar de Malediven en een heerlijke vakantie op de Malediven.

Malediven vakantie huwelijksreisBen je op zoek naar een mooie, prachtige locatie om na de bruiloft heen te gaan op huwelijksreis? Denk dan eens aan de Malediven. De romantische sfeer die er hangt, is de perfecte opvolger van de bruiloft. Op deze pagina kom je enkele ideeën tegen voor de perfecte huwelijksreis als vakantie op de Malediven. Bespreken we enkele mogelijkheden en heb je de mogelijkheid om een huwelijksreis te boeken.

Huwelijksreis & vakanties op de Malediven.

  • Bounty eilanden

De Malediven is het paradijs op aarde met meer dan 1000 eilandjes, waarvan er 200 bewoond zijn en nog eens 90 speciaal voor toeristen. De eilandjes zijn klein, maar daardoor waan je je op privé eiland waar je heerlijk kunt ontspannen.

  • Malediven vakantie huwelijksreisParadijs

Op huwelijksreis naar deze prachtige locatie is fantastisch. De liefde hangt in de lucht door de mooie en romantische omgeving. Je kunt jezelf helemaal in de watten laten leggen bij een van de accommodaties van het hotel. Met zoveel verschillende eilandjes is de een nog mooier dan de ander, maar genieten doe je overal (Malediven vakantie huwelijksreis).

  • Speciale arrangementen

Door een turquoise zee, fijne witte zandstranden, wuivende palmen, dineren met kaarslicht aan zee en de prachtige, romantische omgeving willen veel pasgetrouwde stellen op huwelijksreis gaan naar de Malediven. De resorts hebben hiervoor speciale arrangementen en ‘honeymoon suites’ beschikbaar. Heerlijk om weer helemaal tot rust te komen na de hectiek die een bruiloft met zich meebrengt. Elk resort heeft natuurlijk zijn eigen honeymoon arrangement. Hier volgen enkele voorbeelden: fruitmand en champagne op de kamer, romantisch diner op het strand, butler service, exclusief 7-gangen diner en dagje eiland ‘hoppen’.

Andere activiteiten

Naast alle romantiek is er natuurlijk ook nog ruimte voor andere activiteiten. De Malediven worden omringt door water dus er zijn voldoende watersportactiviteiten. Denk hierbij aan duiken, snorkelen, boottochtjes maken of zelfs leren zeilen en surfen. Er is dus genoeg te doen op de Malediven, waar ontspannen en genieten de boventoon voert.

Meer informatie: