Malediven vakantie luxe

Een luxe vakantie op de Malediven boeken?

Malediven vakantie luxeEen luxe vakantie doorbrengen op de Malediven is geen probleem. Indien u voor een resort of hotel kiest dat het maximale aantal sterren heeft dan zal het tijdens het verblijf aan niets ontbreken. U wordt, wanneer u aankomt op het resort, ontvangen op een vriendelijke en behulpzame manier door het personeel. Het is ook dit personeel dat u zal verzorgen tijdens uw verblijf. Bij een inclusief verblijf kunt u ruimschoots genieten van de heerlijkste drankjes en maaltijden met tussendoortjes.

Voordat u echter op de plaats van bestemming aangekomen bent om verwend te worden, heeft u een lange reis afgelegd. Op de eerste plaats moet u vanaf Schiphol vliegen naar Colombia of Sri Lanka voor een tussenstop. Wanneer u daar bent aangekomen, heeft u een tussenstop van enkele uren. Vervolgens zal men u naar de Internationale Luchthaven brengen op Malé. Indien u daar aangekomen bent zal, wanneer alles goed is geboekt, u doorbrengen naar het resort waar u voor gekozen heeft. Dit doet men met een watervliegtuig, speedboot of helikopter. Aangekomen op het resort wordt u geweldig ontvangen.

Een luxe vakantie op de Malediven.

Malediven vakantie luxeVerblijf
Indien u de volgende ochtend, uitgerust van de lange reis wakker bent en u kijkt naar buiten dan wordt u gelokt door het wonderbaarlijke mooie uitzicht. Je aanschouwt prachtige witte zandstranden met mooie palmbomen. Ook de kristalheldere zee werkt uitnodigend om te gaan zwemmen, duiken, snorkelen of surfen. De stranden zijn er zeer vlak. Dat komt ook omdat de eilandjes allemaal maar slechts twee meter boven de zeespiegel uitsteken. De temperatuur is op de Malediven altijd gemiddeld 30 graden maar omdat er constant aanwezige passaat winden zijn is het altijd heerlijk koel.

Temperaturen in de nacht

De temperatuur tijdens de nacht daalt naar ongeveer 25 graden zodat een goede nachtrust altijd mogelijk is. Het zeewater is er altijd rond de 28 graden en dus heerlijk om er te duiken of snorkelen. In sommige perioden is het door het heldere zeewater mogelijk om wel tot 50 meter onder water te kijken. Zo kan men zelfs met snorkelen het koraal en de prachtige vissen bewonderen. Een dergelijke reis zal men niet meer kunnen vergeten.

Heeft u een vraag dan kunt u hieronder een berichtje achterlaten. Wilt u informatie toevoegen aan deze pagina, bijvoorbeeld een ervaring die u zelf heeft gehad met bijvoorbeeld een luxe vakantie op de Malediven dan kunt u hieronder een bericht achterlaten.

Meer informatie over de Malediven: