Malediven vakantie Meeru

Een Malediven vakantie op Meeru, een fantastisch eiland!

Malediven vakantie MeeruWanneer u van plan bent om op vakantie te gaan en naar een prachtige omgeving wilt gaan, die naast de prachtige natuur ook goede sportmogelijkheden biedt, dan kunt u naar Meeru gaan op Hawaii. Meeru is een van de grotere eilanden van Hawaii. Het resort wat er aanwezig is beschikt over vele sportmogelijkheden. Omdat het resort in een soort lagune ligt is het ook ideaal om er te zwemmen en te relaxen. Het ligt op ongeveer 50 minuten varen van de hoofdstad van Malé met zijn Internationale Luchthaven. Je hebt er gratis WiFi in de openbare ruimten en tegen betaling ook op de kamer. Omdat het aan het inwendige van de mens niets mag ontbreken zijn er twee buffetrestaurants en twee Á la Carte restaurants.

Meeru vakanties op de Malediven.

Ook zijn er zes bars aanwezig zodat u zeker niets te kort hoeft te komen. Ondanks dat men er heerlijk kan zwemmen in zee zijn er op het resort twee buitenbaden en een kinderbad. Er zijn ook parasols aanwezig die u zeker nodig heeft wanneer u buiten bij het zwembad gaat liggen. Indien u vol in de zon zou gaan liggen verbrandt u zeker. U bevindt zich rond de evenaar waardoor de zonkracht zeer hoog is. Daarom wordt u ook aangeraden uw lichaam voldoende in te smeren en niet blootshoofds te gaan wandelen en dergelijke. Tegen een vergoeding kunt een heerlijke massage ondergaan en gebruikmaken van een schoonheidssalon.

Boek een vakantie op de Malediven.

  • Malediven vakantie MeeruBoeken

U kunt er boeken voor volpension en All Inclusive. Indien u echter een vakantie wilt hebben waarbij u helemaal niets moet doen moet u voor All Inclusive gaan. Hierbij krijgt u alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen tijdens een vakantie.

  • Strand

Ook op het strand zijn er ligbedden en parasols beschikbaar en er is een shuttle service naar het strand.

  • Sport

Geen moment hoeft u zich te vervelen. U kunt verschillende sporten beoefenen. U kunt gaan biljarten, darts, badminton, fitness activiteiten, jeu de boules, tafelvoetbal, tennissen enzovoort. Heeft u zelf iets toe te voegen aan deze pagina, bijvoorbeeld een ervaring met een Malediven vakantie Meeru dan kunt u hieronder een bericht achterlaten.

Voor meer informatie over een vakantie op de Malediven: