Malediven vakantie met kind

Naar de Malediven met een kind, wat is er mogelijk?

Malediven vakantie met kindEen vakantie doorbrengen op de Malediven met een kind is heel goed mogelijk. De Malediven zijn op zich kindvriendelijk. Er zijn geen bergen of diepe dalen. Het strand is er voor kinderen geweldig. Het parelwitte zand nodigt voor een klein kind uit om met het zand te spelen. Ook de zee is er fantastisch voor kinderen. Het loopt maar heel geleidelijk af zodat het lang ondiep is. De kinderen kunnen heerlijk aan de voorzijde van de zee spelen. Het is wel een lange reis voor een klein kind voordat u op uw resort aankomt. Lees hieronder verder over de vakanties op de Malediven met kinderen.

Naar de Malediven met kinderen.

Reis
Malediven vakantie met kindWanneer u geboekt heeft, vertrekt u hier in Nederland vanaf Schiphol. Een rechtstreekse vlucht is niet mogelijk. U vliegt eerst naar de Sri Lanka of Colombia waar u een tussenlanding maakt. Hier hebt u een tussenstop van een paar uur. Daarna vliegt u verder naar de Internationale luchthaven in de hoofdstad Malé. Wanneer u alles vooraf goed heeft laten vastleggen zal u vanaf Malé verder naar het resort vervoerd worden. Dit kan per helikopter, speedboot of watervliegtuig.

Aangekomen op de plaatst van bestemming zal u door de lokale bevolking van het hotel of resort vriendelijke begroet worden. Zij zullen u snel begeleiden naar uw verblijf. Het witte zandstrand zal u direct uitnodigen om lekker te gaan luieren met uw kind.

Enkele voordelen om naar de Malediven te gaan:

  • Heerlijke temperatuur
  • Genieten van pure luxe
  • Warm water
  • Prachtige huisjes veelal aan het strand of zelfs op het water, dit is natuurlijk erg leuk om met uw kind te gaan spelen

Ook de helderblauwe zee zal uitnodigend werken. U kunt dan aan de voorzijde geweldig met uw kind in het ondiepe water spelen. De temperatuur van het zeewater is er altijd gemiddeld 28 graden. De gemiddelde temperatuur overdag is er 30 graden. Door de passaatwinden, die er altijd heersen, is dat een heerlijke verkoeling. Tijdens de nachtelijke uren koelt het af tot ongeveer 25 graden. Dat is een temperatuur waarbij een goede nachtrust mogelijk is. Dus ook een reis naar de Malediven met een of meerdere kinderen is goed mogelijk alleen zal de reis lang duren. Zij moeten zich gedurende deze reis goed kunnen bezighouden.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: