Malediven vakantie Pegase

Malediven vakantie boeken via Pegase.

Malediven vakantie PegaseEen Malediven vakantie Pegase is de plek waar u een droomvakantie kunt boeken. Bijna 2.000 kleine eilandjes liggen op u te wachten. De Malediven is een paradijs op aarde met parelwitte stranden en de Indische Oceaan aan uw voeten. Een vakantie naar de Malediven staat garant voor quality time met z’n tweeën. Op deze pagina komt u meer informatie tegen voor het boeken van een geweldige vakantie naar de Malediven via Pegase.

Malediven vakantie Pegase:

Pegase is een reisorganisatie gespecialiseerd in o.a. vakanties naar de Malediven. U kunt hier terecht om een huwelijksreis te boeken naar dit paradijs. Uiteraard kunt u hier terecht om een echte Malediven vakantie Pegasewatervilla te boeken. Dit is een huisje midden op de Indische Oceaan waar u kunt springen in het helderblauwe water. U kunt samen een duikcursus volgen en binnen 3 dagen uw brevet halen om officieel zelfstandig te mogen duiken.

Of u kunt samen heerlijk gaan snorkelen op zoek naar de prachtige tropische vissen in de oceaan. Naast samen ontspannen en genieten van uw privacy kunt u uzelf ook heerlijk laten verwennen. Bijna ieder resort heeft zijn eigen Spa die bekend staat om de heerlijke massages en gastvrijheid.

De spa’s op de Malediven behoren zelfs tot één van de beste in de wereld. Laat u dus gerust verleiden tot een behandeling terwijl de romantiek tussen u en uw partner verder oploopt. Geniet aan het einde van de dag van een romantisch diner bij zonsondergang terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.

Diner in een Ithaa

Of boek een diner in een Ithaa. Dit is een restaurant gelegen op vijftig meter diepte in de oceaan. Een unieke ervaring die u echt nooit meer zal vergeten.

  • Ga duiken en ontdek meer dan duizend verschillende tropische vissen.
  • Dineer aan het strand op uw eigen privé eiland.
  • Ga onderwater dineren in een Ithaa.
  • Verblijf in een watervilla met een glazenvloer, zodat u kunt blijven genieten van de onderwaterwereld.

Een Malediven vakantie Pegase zit vol luxe en u kunt erop rekenen dat u in de watten gelegd wordt.

Meer informatie over een mooie vakantie: