Malediven vakantie resort

Vakantie op een resort bij de Malediven, waanzinnig!

Malediven vakantie resortEen vakantie op de Malediven is een geweldige belevenis. De Malediven is een eilandengroep (1190) die allemaal in de Indische Oceaan liggen ten zuid westen van Sri Lanka en India. Het zijn geen eilanden die ver boven de zeespiegel uitsteken. De hoogte van de eilanden is gemiddeld twee meter. Veel resorts en hotels op de eilanden zijn op palen gebouwd. Het verblijf op een resort is fantastisch. De bediening door de lokale bevolking is er grandioos. U wordt dagelijks in de watten gelegd. Lees hieronder verder over het boeken van een resort op de Malediven.

De stranden van de eilandjes waarop de resorts zijn gebouwd, zijn voorzien van parelwit zand en prachtige palmbomen. Wanneer u op het strand ligt te luieren wordt u aangetrokken door de kristalheldere azuurblauwe zee. U kunt er heerlijk duiken en snorkelen. Ook windsurfen wordt er veel gedaan. Wanneer u gaat snorkelen is het zelfs in sommige tijden mogelijk om wel tot 50 meter onder water te kijken. Ook om te duiken is het er heerlijk. Het zeewater heeft een constante temperatuur van ongeveer 28 graden en boven het water is het gemiddeld 30 graden.

Een resort vakantie op de Malediven.

Malediven vakantie resortVeroorloven

Indien u zich zo’n reis kan veroorloven zal u er zeker geen spijt van hebben als u terug bent. Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan. Tegenwoordig komen er wel steeds meer aanbiedingen. Ook aanbiedingen voor het hoogseizoen. Het hoogseizoen is in de droge periode.

Dat is ook de tijd dat de meeste toeristen er naar toe gaan. De meeste toeristen die er komen zijn Duitsers en Japanners. Jaarlijks gaan er toch wel ongeveer 6000 Nederlanders naar toe voor hun vakantie. Dat zal in de toekomst wel meer worden, nu dat men gaat concurreren tegen elkaar.

Bewoond eiland

Ook een goedkoop verblijf op een bewoond eiland is tegenwoordig mogelijk. Vroeger mocht dat niet maar tegenwoordig bouwt de lokale bevolking accommodaties waar toeristen kunnen overnachten met ontbijt. Daarom zullen de resorts daar tegen moeten gaan opboksen om niet te veel klanten te verliezen. Kijk daarom goed naar de aanbiedingen van de resorts. Dat is zeker de moeite waard.

Meer informatie te weten komen over een vakantie op de Malediven: