Malediven vakantie Robinson

Vakantie op de Malediven in de Robinson Club, een prachtige reis naar de Malediven en genieten van pure luxe!

Malediven vakantie RobinsonWie wil er geen vakantie vieren op de Malediven? Het is een prachtige eilandengroep (1190) die in de Indische Oceaan liggen ten zuid westen van India en Sri Lanka. Het zijn prachtige eilanden waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Van deze 200 eilandjes zijn er ruim 80 ingericht voor de toeristen. Op deze eilandjes heeft men resorts gebouwd. Indien u op zo’n eilandje aankomt, weet u werkelijk niet wat u ziet. De zandstranden zijn spierwit met palmbomen en water is er kristalhelder. Daarbij komt dan ook nog eens de fijne temperatuur van het zeewater. Het zeewater is er altijd gemiddeld 28 graden dus is het er heerlijk om te gaan snorkelen of duiken.

Robinson en Malediven vakanties.

  • Vakantie Robinson Club.

Malediven vakantie RobinsonZo kunt u ook een verblijf boeken in de Robinson Club op een eilandje van de Malediven. Het eilandje is helemaal alleen voor de gasten van de Robinson Club. U kunt er duiken, surfen of een goed boek lezen op het prachtige strand. Ook kunt u er genieten in een wellnesscenter. Hier in de club mag letterlijk alles en niets moet. De boottocht van de luchthaven op Malé is fantastisch. U vaart langs verschillende prachtige eilandjes met de spierwitte zandstranden. De ligging van de Robinson Club is direct aan het prachtige strand. Men heeft een WiFi op de kamer en in de openbare ruimte.

Activiteiten en meer

Ook aan het innerlijk van de mens is gedacht. Men heeft er een buffet- en een Á la carte restaurant. Daarbij heeft men ook nog drie verschillende bars. Ondanks dat men prima kan genieten in de zee is er een buitenzwembad en een buitenkinderbad. Er zijn ook ligbedden beschikbaar en er is een handdoekservice. Overdag en s’avonds heeft men een activiteiten programma ook voor kinderen.

  • Sportactiviteiten.

Zij die naast het lekker luieren willen sporten is er voldoende gelegenheid (Malediven vakantie Robinson). Er zijn fitnessfaciliteiten, aerobics, beachvolleybal, duiken (met heeft wel een licentie nodig), windsurfen of eventueel zeilen. Heeft u zelf een ervaring met het Robinson resort, dan kunt u hieronder een bericht achterlaten. Zo kunt u misschien een tip geven aan onze lezers wat er allemaal te doen is, bijvoorbeeld wat u nou wel of juist niet zou moeten doen op de reis naar de Malediven en op het Robinson resort. Dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Wanneer u van plan bent om een mooie reis te maken naar de Malediven dan kan het Robinson resort u wellicht enorm aanspreken. Voor meer informatie kunt u op de links klikken, u komt bij de reisspecialist terecht waar u de mooie reis naar het Robinson resort kunt gaan boeken.

Correcties, vragen en opmerkingen kunnen hieronder geplaatst worden.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: