Malediven vakantie

Vakantie op de Malediven! Geniet van een unieke reis naar de Malediven.

Malediven vakantieWie wil er niet naar het paradijs op aarde om er een vakantie te vieren. Als u dat wilt moet u naar de Malediven gaan. De Malediven liggen in de Indische Oceaan. De eilandengroep bestaat uit 1190 eilanden ten zuidwesten van India. Slechts ongeveer 200 van de totale eilandengroep is er bewoond waarvan er dan weer maar ruim 80 geschikt zijn voor de toeristen. Het is er wonderbaarlijk mooi. Het is echt een omgeving die alles heeft wat u zich zou kunnen wensen als u op vakantie gaat. De zon schijnt er altijd en het is er niet te warm. De temperatuur schommelt tussen de 28 o C en de 33 o C. In de avond koelt het af tot ongeveer 25 o C. Daardoor kan men er ook ’s nachts heerlijk slapen. Je kan er naar toe gaan voor een fijne vakantie om lekker uit te rusten op het strand of om te gaan duiken, snorkelen of zeilen.

Wanneer je gaat duiken, kan je dat doen bij een duikschool die je, als je nog nooit hebt gedoken, onder begeleiding de wondere wereld onder water laat aanschouwen. Het is er adembenemend mooi. Tijdens het duiken zie je de prachtige koralen in al zijn kleuren maar ook de meest vreemde kleurrijke vissen. Zij hebben alle kleuren van de regenboog. Bekijk hieronder meer informatie en tips voor het vergelijken en boeken van een mooie vakantie naar de Malediven.

Een Malediven vakantie boeken kan lastig zijn aangezien er vele aanbieders zijn, ook kan het verstandig zijn om de aanbiedingen in de gaten te houden van een Malediven vakantie dit omdat het in bepaalde perioden de prijzen behoorlijk kunnen verschillen van elkaar. Hieronder vindt u een tip voor het maken van een mooie Malediven vakantie en geven we enkele links waar u een Malediven vakantie kunt boeken.

Tips voor het boeken van een Malediven vakantie.

  • Malé

Malediven vakantieJe kan ook de hoofdstad Malé bezoeken op het gelijknamige eiland. Het eiland is helemaal volgebouwd en er wonen zo’n 104.000 inwoners. Je kan daar de gezellige sfeer proeven van de stad en ook kennis maken met de vriendelijke bevolking. In Malé is het mogelijk belangrijke moskeeën te bezoeken waarvan er een is voorzien van een gouden koepel wat het hoogste punt is van de stad. Er mag geen gebouw worden gebouwd dat hoger is dan de koepel van die moskee. Ook heeft Malé gezellige winkelstraatjes.

Er wordt veel prachtig houtsnijwerk aangeboden en prachtige kleding. Indien u wilt genieten van een lekkere cocktail of een andere drank kunt u een terras gaan bezoeken. Wat u ook op de Malediven gaat doen alles is er even fijn. Op de parelwitte zandstranden met de zeer heldere zee is het goed vertoeven. Er zijn periodes in het jaar dat je zelfs tot 50 meter onder water kan kijken. Zo helder is het water en het heeft altijd een fijne temperatuur van 28 o C. Ook is het verstandig om meerdere eilandjes te bezoeken. Dat doe je per boot. Het is echt het paradijs op aarde.

Malediven vakantie boeken:

Wanneer u van plan bent om een mooie vakantie te boeken dan zijn er verschillende opties die u met elkaar kunt vergelijken. Niet alleen de aanbieders zijn verschillend, en dus de prijs, maar ook de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan rondreizen, eilandhoppen maar ook natuurlijk op één eiland verblijven.

Hieronder vindt u enkele links terug om een mooie reis te maken naar de Malediven, vergelijk ze goed met elkaar en kies een mooie reis uit welke het beste bij u past.

Meer informatie over vakanties naar de Malediven: