Malediven wat te doen

Malediven wat te doen?

Wat te doen op de Malediven, tips en leuke weetjes op de Malediven!

Malediven wat te doenAls je naar de Malediven reist, kom je naar alle waarschijnlijkheid voor de ontspanning en de rust. heerlijk genieten van het uitzicht, de zon, de witte stranden en het lekkere eten. Heb je toch zin om nog iets anders te ondernemen, kan dat natuurlijk ook. Op deze pagina kom je meer informatie tegen over wat er allemaal te doen is op de Malediven, uiteraard kan je ook heerlijk genieten van de rust, prachtige stranden en leuke excursies (Malediven wat te doen info).

Bekijk hier de informatie over wat er te doen is >>

Malediven wat te doen?

  • Duiken en snorkelen

De Malediven is bij uitstek de beste plek om te duiken en snorkelen. Er bevindt zich hier een prachtig onderwaterleven bij de talloze eilandjes en koraalriffen. Vanaf de kant of vanaf een boot in het water springen en de ene na de andere kleurrijke vissen zwemmen voorbij. Er zijn voldoende locaties voor de beginnende of gevorderde duiker. Ook zijn er speciale excursies te boeken, zoals duiken op Manta Point (Malediven wat te doen info), hier bevinden zich regelmatig walvishaaien en mantaroggen.

  • Malediven wat te doenAndere watersporten

Uiteraard is het naast het duiken ook mogelijk om boottochtjes te maken en te genieten van het prachtige uitzicht. Er worden ook cursussen aangeboden om te leren zeilen, wind- en kitesurfen (Malediven wat te doen info). Natuurlijk kunnen er ook gewoon jetski’s gehuurd worden.

  • Eilandhoppen

Geen zin om de hele vakantie op hetzelfde eiland door te brengen of nieuwsgierig naar wat de andere eilandjes te bieden hebben. Ga dan met een bootje of per watervliegtuig naar een ander eiland. (Malediven wat te doen info) Dit kan zijn voor een dagje of langer. Wat zeker de moeite waard is, maar tegen een hoge vergoeding, is om per watervliegtuig de Malediven van bovenaf eens te bekijken. Het atollenlandschap van de Malediven is zo goed zichtbaar. Met z’n helderblauwe zee, groene palmen en parelwitte stranden.

  • Malé

Op het hoofdeiland en tevens ook de hoofdstad van de Malediven, Malé, bevinden zich 2 grote winkelcentra, vismarkt, Nationaal museum en de grote vrijdag moskee met z’n grote gouden koepel.

Zelf een tip toevoegen aan deze pagina voor wat je kan doen op de Malediven? Bijvoorbeeld een leuke ervaring met een bepaalde excursie, een bepaald resort of een andere bijzondere belevenis? Vul dan hieronder het formulier in en laat een berichtje achter.

Bekijk hier alles over Malediven vakanties >>

Meer informatie over de Malediven:

Malediven wat te doen
Beoordeel de pagina