Privé vakantie Malediven

Een privé vakantie op de Malediven, een fantastische ervaring!

Prive vakantie MaledivenEen vakantie op de Malediven is een droom die niet voor iedereen is weggelegd. Ondanks dat er tegenwoordig wel aanbiedingen zijn, is en blijft het een zeer kostbare aangelegenheid. Het is wel zo dat je waar voor je geld krijgt. Je krijgt de meest ultieme plaats om te duiken met prachtige parelwitte zandstranden en palmbomen. We weten dat de Tsunami veel heeft stukgemaakt maar wanneer u op een van de resorts bent aangekomen zal u daar niets meer van kunnen zien. Men heeft alles weer in een razend tempo opgebouwd. Het ene resort is nog mooier dan het andere. Al deze plekken, die speciaal voor de toeristen zijn gebouwd, zijn wonderbaarlijk mooi. De Malediven is door de mooie natuur en dergelijke de meest romantische plaats om er te trouwen.

Privé vakantie op de Malediven boeken?

Privé
Prive vakantie MaledivenHet is zelfs mogelijk om op de Malediven een privé vakantie te hebben. Daarvoor landt u op het vliegveld van Malé. U wordt vervolgens als een prins en prinses met kleine bootjes naar uw privé eilandje gebracht. Ook is het mogelijk dat u wordt vervoerd door middel van een watervliegtuig of helikopter. Men heeft er voor gezorgd dat uw strandstoel klaar staat. Het ijs wordt voor u met een ijspriem in stukken gehakt om, een net gemixte cocktail, lekker koud te houden. Je villa, deze is vaak in het water gebouwd, is voorzien van een trappetje.

Hiermee kunt u gemakkelijk gaan zwemmen in het warme zeewater. Er zijn zelfs villa’s die voorzien zijn van een glazen vloer waardoor u constant de onderwaterwereld kunt bekijken. U kunt de hele dag de mooie vissen, die onder u doorzwemmen, aanschouwen.

Kostbaar

U zal wel begrijpen dat een dergelijke vakantie geen goedkope vakantie is. Wanneer u het zich kan veroorloven zal dat een vakantie worden die u nooit meer zal kunnen vergeten. Het zal zeker zo zijn dat, als u ooit nog een keer in de gelegenheid bent voor een dergelijke reis u dat zeker zal doen.

Er zijn enkele eilanden waar u naartoe zou kunnen gaan voor een vakantie, hieronder staan de eilanden van de Malediven in een overzicht.

 1. Addu Atol
 2. Alidhoo Island
 3. Ari Atol
 4. Baa Atol
 5. Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)
 6. Faafu Atol (Noord Nilandhe Atol)
 7. Felidhoo Atoll
 8. Gaafu Alif Atol
 9. Gan
 10. Haa Alif Atoll
 11. Hakura Hura
 12. Laamu Atoll
 13. Lhaviyani Atol
 14. Mahibadhoo
 15. Male Atoll
 16. Meedhupparu
 17. Meemu Atol
 18. Noonu Atoll
 19. Noord-Malé Atol
 20. North Huvadhoo Atoll
 21. Rasdu / Rasdhoo Atol
 22. Shaviyani Atoll
 23. Thaa Atoll
 24. Vabbinfaru Island
 25. Zuid-Malé Atol

 

Meer informatie over vakanties op de Malediven: