Reis Malediven

Reis naar de Malediven, boek nu een bijzondere reis naar de Malediven. 

Reis MaledivenIndien u een onvergetelijk reis wilt boeken zijn de Malediven daarvoor bijzonder geschikt. Dat zal een reis worden die je nooit meer zal kunnen vergeten. Het is een eilandengroep in de Indische Oceaan, ten zuiden van India en Zuidwest van Sri Lanka. Het zijn ongeveer 1200 eilanden die over 26 atollen zijn verdeeld. Het is er prachtig met de vele mooie witte zandstranden en kristalheldere blauwe zee. Voor de duikliefhebber is het een van de mooiste plekken op aarde. Op deze pagina komt u meer informatie tegen over het reizen naar de Malediven, wat er bijvoorbeeld allemaal mogelijk is op de Malediven en geven we enkele tips waar u een mooie reis kunt boeken.

Boen een reis naar de Malediven, maar wat kost het?

  • Hoofdstad

Reis MaledivenMalé is van de Malediven het belangrijkste eiland. Hier ligt ook de hoofdstad Malé. Het is een prachtige stad. Het heeft vele mooie moskeeën. Tijdens het winkelen wordt u betoverd door het vele prachtige houtsnijwerk en kleding dat er wordt verkocht. Indien u na het slenteren door de prachtige straatjes van de hoofdstad wilt uitrusten kunt u gaan genieten op een van de mooie stranden of op een van de vele terrasjes.

Bezoek de eilanden.

  • Bezoeken andere eilanden

U kunt door middel van boottochten de andere eilanden bezoeken. U moet er zeker een boottocht maken naar Lankanfusi als u er op vakantie bent. Dat is een betoverend eiland. Het heeft prachtige witte zandstranden en met daar rond een prachtige heldere zee.

  • Snorkelen

Reis MaledivenDe prachtige heldere zee nodigt u uit om er te gaan snorkelen. u kunt hierbij de onderwaterwereld aanschouwen met zijn prachtige exotische vissen die er in grote groepen rondzwemmen. Het is betoverend mooi.

  • Verwennen

Ook is het mogelijk om na de inspanningen, die u misschien overdag heeft gedaan, u lekker te laten verwennen. Op de eerste plaats zijn er veel restaurantjes met prachtige terrasjes. De sfeer is er prima en het eten is er ook zeer goed. Wanneer u klaar bent met het eten kunt u gaan genieten van een van de vele soorten lekkere cocktails. Ook een massage of een gezichtsbehandeling is zeker een aanrader. Het zal een vakantie worden om nooit meer vergeten.

De verschillende reisorganisaties.

Er zijn verschillende reisorganisaties waar u terecht kunt voor het boeken van een prachtige reis naar de Malediven. Hieronder hebben we enkele reisaanbieders weergegeven waar u een mooie reis kunt boeken.

  1. https://tui.nl/p/vakantie/malediven/
  2. https://neckermann.nl/vakantie-malediven.aspx
  3. https://d-reizen.nl/zonvakantie/malediven
  4. https://vakantiediscounter.nl/malediven/?gclid=CIy0iqvg5cgCFQq3GwodbnYBCw

Wij wensen je heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie vakantie en/of rondreis.

Meer informatie over reizen naar de Malediven: