Romantische vakantie Malediven

Zoek de romantiek op de Malediven! Ga voor een romantische vakantie op de prachtige Malediven.

De Malediven is één van de meest populaire plekken waar stelletjes heen gaan voor een romantische vakantie. Dat komt voornamelijk door de afgelegen ligging, de rust, prachtige stranden en zee en een aangename temperatuur. Romantischer dan dat vind je het eigenlijk niet. Op deze pagina vindt je meer informatie over wat er allemaal te doen is op de Malediven en heb je de mogelijkheid om een prachtige romantische vakantie naar de Malediven te boeken. De Malediven, elk eiland heeft haar eigen charme en is bij uitstek één van de meest romantische plekken op onze aarde.

Romantische vakanties op de Malediven.

Wat de Malediven zo bijzonder maakt, is dat het bestaat uit allemaal kleine eilandjes, wel 1192. Geen enkel eiland is groter dan vijf vierkante kilometer. De eilanden zijn onder te verdelen in lokale eilanden, resorteilanden en onbewoonde eilanden. Als je naar de Malediven gaat, kom je op een resorteiland terecht. Hier staat meestal maar één resort en verder niets. Dit geeft je het ultieme gevoel om even helemaal weg te zijn.

Door weg te zijn uit de dagelijkse sleur van het leven heb je alle tijd voor elkaar en je bent volledig op elkaar aangewezen. Dit maakt de Malediven een ultieme bestemming als je op zoek bent naar romantiek. Nu vraag je je misschien af of het niet snel gaat vervelen. Daar hoef je niet bang voor te zijn, er zijn genoeg activiteiten die je kunt doen, zoals:

  • Waterskiën
  • Windsurfen
  • Snorkelen
  • Duiken
  • Zeilen
  • Kanoën
  • Yogales volgen

Huwelijksreis.

De Malediven is niet voor niets één van de meest bezochte plekken waar pasgetrouwde stellen heen gaan. Veel resorts houden hier rekening mee en bieden speciale arrangementen, wat jullie vakantie nog nét wat extra’s geeft.

Als je naar de Malediven vliegt, dan land je in de hoofdstad Malé. Vanaf hier word je meestal per watervliegtuig naar je resort gebracht. Andere mogelijkheden zijn per speedboot of traditionele zeilboot, dhoni genaamd. Hoe verder je van het hoofdeiland Malé ligt, des te meer je het gevoel hebt van de wereld afgesloten te zijn en des te romantischer jullie vakantie zal zijn!

Meer informatie over een vakantie op de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.