Rondreis Malediven

Rondreis door de prachtige Malediven maken?

Rondreis MaledivenOp de eerste plaats is een reis naar de Maldiven geweldige keus. Het is er prachtig en als u meer wilt zien dan alleen één resort dan is het boeken van een rondreis langs verschillende resorts een zeer goede keus. Het is bij een dergelijke reis zeer noodzakelijk dat alles vooraf goed geregeld is. Dit moet u niet zelf doen. Voor een dergelijke reis moet u naar een erkende reisorganisatie gaan die alles voor je kunnen regelen. Het is van groot belang dat alles tot in de puntjes wordt vastgelegd. Op deze pagina vindt u meer informatie over het rondreizen op de Malediven, het klimaat en tips waar u een mooie rondreis kunt boeken.

Rondreis op de Malediven maken?

  • Vastleggen van resorts.

Rondreis MaledivenDe Malediven is een eilandengroep van 1190 eilanden waarvan er 200 bewoond zijn. Er zijn ruim 80 eilandjes die speciaal voor de toeristen zijn ingericht. Het ene eilandje is nog mooier dan het andere. Als u een resort geboekt hebt en u komt er aan, dan bent u snel betoverd door de prachtige witte zandstranden en de azuurheldere blauwe zee. Ook de resorts zijn zo gebouwd dat het aan u niets zal ontbreken. Daarom is het mogelijk een reis van uw dromen te boeken door op meerdere resorts een aantal dagen te verblijven.

Maand op de Malediven?

Wanneer u de financiële middelen er voor heeft dan is het natuurlijk prachtig als u een maand kunt vertoeven op de Malediven en iedere week een ander resort hebt. Daarvoor moet dan wel alles tot in de puntjes geregeld zijn. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan een erkend reisbureau. Om alles goed vast te leggen moet, om te beginnen, het vliegtuig worden vastgelegd dat u van Schiphol naar Colombia of Sri Lanka zal vervoeren. Een rechtstreekse vlucht is naar de Malediven niet mogelijk. Na een tussenstop van een paar uur zal u met een vliegtuig verder worden vervoerd naar Malé. Van hieruit wordt u naar het resort gebracht dat u het eerst geboekt heeft.

Om de week zal men u naar een andere locatie brengen. Na de maand zal u weer keurig worden opgehaald zodat u aan uw terugreis kunt beginnen. Bekijk hieronder het klimaat van de Malediven, dit kan bepalend zijn voor het uitkiezen van een maand waarin u wilt gaan rondreizen.

Excursies tijdens de rondreis.

Rondreis MaledivenHet rondreizen door de Malediven kan één van de mooiste ervaringen zijn die u ooit mee zult gaan maken, niet alleen de eilanden zijn fantastisch om te bezoeken, maar ook zijn er vele excursies te doen en is het puur genieten op de resorts. Hieronder vindt u nog informatie over het klimaat van de Malediven, dit kan bepalend zijn om een keuze te maken in welke maand u gaat rondreizen door de Malediven.

 

Klimaattabel van de Maldiven
MaandJANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Zonneuren/dag898766666568
Middagtemp. in °C292930313130313030302929
Nachttemp. in °C262627272726262626262626
Watertemp. in °C272728292928282727282827
Dagen met regen44781210101212151212

Meer informatie over de Malediven: