Surf vakantie Malediven

Ga voor een surf vakantie op de Malediven.

Surf vakantie MaledivenWanneer mensen aan surfen denken dan worden al snel bestemmingen als Hawaii (vakantie Hawaii) en Bali geroepen. Wat minder mensen weten is dat de Malediven een bijzonder geschikte surfbestemming zijn. De ligging van de eilanden zorgen in grote gedeeltes van het jaar voor ideale omstandigheden voor zowel gevorderde als beginnende surfers. De voorzieningen voor een perfecte surf vakantie op de Malediven zijn allemaal aanwezig. Laat je daarom verrassen door deze adembenemende eilanden.

Op deze pagina vindt je meer informatie over de mogelijkheden tot het surfen op de Malediven tijdens een mooie vakantie, tevens kan je hieronder een berichtje achterlaten als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden tot surfen op de Malediven. Ook kan je een tip achterlaten voor onze lezers om ergens te gaan surfen.

Surf vakantie op de Malediven boeken?

De Malé Atollen

De Malediven bestaan uit bijna 1200 eilanden en het is dus goed om van tevoren te bepalen waar de beste surfspots zich bevinden. Het land bestaat uit verschillende eilandengroepen, oftewel atollen, en er wordt gezegd dat de Malé Atollen zich het beste lenen voor een fantastische surf vakantie op de Malediven. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig en op de volgende plekken zul je veel collega-surfers treffen:

  • Surf vakantie MaledivenHonky’s
  • Guru’s
  • Lohi’s
  • Pasta point
  • Riptides

Hier zijn de golven gedurende grote gedeelten van het jaar ideaal voor een enerverende surftocht. Het grote voordeel is dat de verschillende surflocaties dicht bij elkaar liggen. Hierdoor is het niet veel moeite om van de ene locatie naar de andere te reizen. Zo weet je bijna zeker dat je altijd goede golven zult treffen.

Wat veel mensen aantrekt bij een surf vakantie naar de Malediven is dat het nog een relatief onontdekt gebied is. Op veel momenten zul je je als enige in het water voelen. Heerlijke rust op een paradijselijke locatie, dat klinkt toch bijzonder aanlokkelijk? Na een intensieve surfdag kun je vervolgens heerlijk relaxen in één van de vele luxueuze resorts en genieten van de ontspannen sfeer die op de Malediven hangt.

Op zoek naar een surfplek die anders is dan al die andere? Kies dan voor een surf vakantie op de Malediven en laat je verrassen.

Meer info: