Thulhagiri Island Resort

Thulhagiri Island Resort, een prachtige plek!

Dompel jezelf onder in een plaats die geheel uniek is en met niets anders is te vergelijken. Op de eilandengroep Maldieven vind je het Noord-Malé Atol waarop het kleinschalige Thulhagiri Island Resort is gebouwd.

De Maldieven zijn, gesitueerd ten zuidwesten van India, is een eilandengroep van maar liefst 1190 koraaleilanden die in 26 atollen zijn gegroepeerd. Slechts 200 eilanden zijn waarvan het grootste eiland is slechts een oppervlakte heeft van 5 km2. Daarnaast zijn er 88 eilanden speciaal ingericht voor toeristen waarvan het Thulhagiri Island er een is.

 

Thulhagiri Island Resort, meer informatie:

Het eiland ligt op ongeveer 13 km afstand van het Male internationale vliegveld en om er te komen zal er gebruik worden gemaakt van vervoer via een speedboot die de bezoeker in ongeveer 25 minuten naar zijn bestemming zal vervoeren.

Het Thulhagiri Island Resort heeft vele voordelen. denk hierbij aan;

  • Gelegen op een klein en sfeervol eiland
  • Omringd door witte zandstranden en palmbomen
  • Volop gelegenheid tot snorkelen of duiken bij het eigen huisrif
  • Luxe en comfort bij iedere accommodatie
  • Keuze uit een strand of waterbungalows.
  • Voorzien van een excellent restaurant

Het maakt Thulhagiri Island Resort de ultieme bestemming voor een bijzondere vakantie of huwelijksreis. Een kleine en unieke locatie waar rust en activiteiten hand in hand gaan. Een eiland waar honderden parkieten kleurrijk gezelschap geven waardoor het eiland ook bekend staat als het vogeleiland.

Het contrast tussen het spierwitte strand en het diepblauwe water is adembenemend. Door de vele aangeboden activiteiten zal je nooit verveeld raken. Maar ook de rust van het strand en het water en de luxueuze accommodaties zullen een weldadige ontspanning geven. Een internationaal georiënteerde bar waar de mooiste cocktails worden geserveerd maken het gevoel van dit paradijselijke eiland helemaal compleet.

Thulhagiri Island Resort boeken?

Het is mogelijk om dit resort te boeken, zo zijn er enkele aanbieders waar u terecht kunt voor het boeken van een mooie reis naar dit resort. Klik op één van de links om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.