Ticket Malediven

Ticket voor de Malediven, boek nu een ticket naar de Malediven.

Ticket MaledivenDe Malediven worden wel het paradijs op aarde genoemd. Deze in de Indische Oceaan liggende eilandengroep ten zuidwesten van India staat bekend om zijn prachtige stranden en heerlijke klimaat. Voor liefhebbers van zon, zee en strand zijn de Malediven dan ook een populaire bestemming. Hieronder leest u meer informatie over het boeken en de mogelijkheden voor tickets naar de Malediven.

Door op één van de blauwe links te klikken kom je bij de specialist terecht waar je prachtige reizen kunt boeken naar de Malediven. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar de Malediven.

Ticket voor de Malediven kopen?

Feitelijk heeft deze eilandengroep maar een nadeel: de vliegreis. Helaas zijn er geen rechtstreekse luchtverbindingen tussen de Malediven en Nederland. U bent dus veroordeeld tot een tussenstop. Maar waarom van de nood geen deugd gemaakt? In plaats van direct door te vliegen, kunt u natuurlijk ook uw tussenstop met een dag verlengen. Op die manier krijgt u de gelegenheid een nieuwe stad te bezichtigen en bovendien wordt de vliegreis er minder inspannend door.

Welke tussenstops zijn interessant?

  • Ticket MaledivenDubai. Wie er voor kiest om met Emirates naar de Malediven te vliegen, kan niet om Dubai heen. Deze hoofdstad van het gelijknamige Emiraat staat bekend om zijn extravagante gebouwen, hotels en winkelcentra. Geniet van het spectaculaire uitzicht vanaf het hoogste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa. Misschien wilt u ook nog even winkelen in de Dubai Mall?

Meer tussenstops

  • Instanbul. Ook met Turkish Airlines kunt u naar de Malediven reizen. Uw tussenstop is de Turkse hoofdstad Istanbul. Mocht u voor een overnachting in Istanbul kiezen, dan mag een bezoek aan de befaamde Hagia Sofia moskee niet op uw activiteitenlijst ontbreken. Misschien houdt u zelfs tijd over om een van de musea in het Topkapipaleis te bezoeken.
  • Singapore. Ook Singapore Airlines heeft de Malediven als bestemming. De onvermijdelijke tussenstop voert u in dit geval langs Singapore. Deze stadstaat nabij Indonesië en Maleisië is een echte bezienswaardigheid. Een vaartocht over de Singapore River heeft als voordeel dat u in korte tijd veel van de stad te zien krijgt. Hawker Centres is een complex van overdekte eettentjes waar u ‘s avonds uitgebreid kunt genieten van de Aziatische keuken.

Meer informatie over de Malediven: