Vakantie India Malediven

Een vakantie door India en de Malediven?

Vakantie India MaledivenIndien u van plan bent om een reis naar de Malediven te boeken is het goed mogelijk om dat te doen in combinatie met een rondreis door India. De werelden van de Malediven en India zijn totaal verschillend, ondanks dat ze vlak bij elkaar liggen. Daarom zal een rondreis door India en de Malediven een mooie combinatie zijn om vele bezienswaardigheden te bezichtigen. In India kan men prachtige forten bekijken. In de drukke winkelstraten zullen de toeterende riksja’s zeker opvallen.

Op de Malediven is het juist het tegenovergestelde. Hier heerst een sirene rust. Op de Malediven kunt u genieten van de witte zandstranden met de palmbomen. Hier kunt u fijn snorkelen en de onderwaterwereld bekijken. Hieronder vindt u meer informatie over een vakantie India Malediven.

Vakantie India en de Malediven boeken.

  • De reis van en naar

Door eerst een rondreis te maken door India aaneengesloten met een bezoek aan de Malediven kunt u de grote verschillen ontdekken. Voor een dergelijk reis kunt u bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar Delhi vliegen. Wanneer u uitgerust bent kunt u de prachtige gebouwen in de stad, onder leiding van een gids, gaan bekijken. Daarna kunt u naar Agra doorreizen met een privé chauffeur. Hier staat het wereldberoemde Tai Mahal. Na een verblijf van een dag kunt u doorreizen naar Jaiper. Hier zal u meestal twee dagen verblijven om al de pracht en praal te bewonderen. Daarna wordt u per vliegtuig de Vakantie India MaledivenRomantische stad Udaipar gebracht. Daarna kunt u uw reis vervolgen en de Malediven voor een of twee weken een bezoek brengen.

De Malediven

U landt met het vliegtuig op de luchthaven van Malé. Van daar uit wordt u met een speedboot, watervliegtuig of helikopter naar uw resort gebracht. Daar aangekomen kunt u lekker kunnen gaan genieten van de rust die er heerst.

U kunt lekker luieren op het prachtige zandstrand met zijn palmbomen of lekker gaan duiken. Het prachtige heldere water met zijn heerlijke temperatuur zal u zeker ook uitnodigen. Na de reis door India is dit een heerlijke manier om na zo’n vermoeiende reis heerlijk uit te rusten op een eiland van de wonderbaarlijk mooie Malediven.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: