Vakantie Malediven augustus

Vakantie op de Malediven in de maand augustus!

Vakantie Malediven augustusVakantie op de Malediven is een droomvakantie. Om echter een dergelijke vakantie vast te leggen kunt u dat het beste via een erkend reisbureau laten doen. Er zijn namelijk best een aantal zaken waar rekening gehouden moet worden. Op de eerste plaats zal men aan u de vraag stellen welke periode er u op vakantie wilt gaan. Omdat de Malediven rond de evenaar liggen heeft men er twee seizoenen.

Zo heerst er van april tot december de natte periode en van december tot april de droge periode. Dus wanneer u voor een vakantie naar de Malediven in de maand augustus is dat niet de beste periode. Dat is in het laagseizoen waarbij u dan het voordeel hebt dat u gedurende de goedkope periode gaat). Wanneer u er geen bezwaar tegen hebt dat er dagelijks, gedurende een korte periode hevige een bui met een grote hoeveelheid neerslag valt, dan kunt u toch genieten tijdens het natte seizoen.

Bekijk hier alle informatie >>

Lees hier meer over de:

Vakantie Malediven augustus info:

Bezienswaardigheden
Vakantie Malediven augustusWanneer u gebouwen wilt gaan bezichtigen in bijvoorbeeld de hoofdstad Malé, waarop u bent geland op de Internationale Luchthaven, dan is de maand augustus een goede periode. Tijdens het bezichtigen zijn er minder toeristen in de maand augustus dus is het mogelijk om alles beter te gaan bekijken. Ook kunt u meerdere eilandjes bezoeken om er paar dagen te verblijven (Vakantie Malediven augustus info). Dat moet u wel vooraf allemaal goed vast laten leggen. De Malediven is een eilandengroep ten zuidwesten van India en Sri Lanka. Er zijn van de totale groep eilandjes ( 1190 ) slechts ruim 80 eilandjes geschikt gemaakt voor de toeristen waar op resorts en hotels zijn gebouwd. (Vakantie Malediven augustus info)

  • Het is daarom belangrijk dat u, wanneer meerdere eilandjes wilt gaan bezoeken, wat ook in augustus goed mogelijk is (Vakantie Malediven augustus info), dat het vervoer tussen de eilandjes goed geregeld is. U zal ook kunnen genieten in de maand augustus van de zon die gemiddeld 8 uur par dag schijnt (Vakantie Malediven augustus info). De temperatuur is er altijd rond de 30 graden. U kunt gaan luieren op de prachtige witte zandstranden met de azuur heldere blauwe zee. Voor duiken is het een fantastische omgeving wat ook goed mogelijk is in de maand augustus (Vakantie Malediven augustus info).
Het klimaat van de Malediven:
Klimaattabel van de Maldiven
Maand JAN FEB MRT APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Zonneuren/dag 8 9 8 7 6 6 6 6 6 5 6 8
Middagtemp. in °C 29 29 30 31 31 30 31 30 30 30 29 29
Nachttemp. in °C 26 26 27 27 27 26 26 26 26 26 26 26
Watertemp. in °C 27 27 28 29 29 28 28 27 27 28 28 27
Dagen met regen 4 4 7 8 12 10 10 12 12 15 12 12

Bekijk hier de reizen >>

Meer informatie over de Malediven: