Vakantie Malediven boeken

Een vakantie boeken naar de Malediven!

Vakantie Malediven boekenEen vakantie naar de Malediven boeken is een van de beste beslissingen die u in uw leven gemaakt zult hebben. De Malediven zijn geweldig. Het is er zo wonderbaarlijk mooi dat u deze reis, als u terug bent, nooit meer zal kunnen vergeten en er ook weer naar terug verlangen. De Malediven liggen in de Indische Oceaan ten zuidwesten van Sri Lanka en India. Dus het is zonder meer een lange reis om er naar toe te gaan. Het zijn 1190 eilandjes waarvan er 200 bewoond zijn en er ruim 90 zijn ingericht voor de toeristen. Vroeger mochten de toeristen niet op de bewoonde eilanden komen. Nu is dat allemaal veranderd. Van de lokale bevolking zijn er zelfs die er accommodaties hebben gebouwd waar men kan overnachten met een ochtendmaaltijd.

Een vakantie naar de Malediven boeken?

  • Boeken van de reis.

Het boeken van de reis naar de Malediven kunt het beste overlaten aan een erkend reisbureau. Er komt veel bij kijken voordat u op de plaats van bestemming aangekomen zult zijn. Op de eerste plaats moet de vlucht worden geboekt van Schiphol naar de Internationale luchthaven van Malé. U krijgt hierbij te maken met een tussenstop in Sri Lanka of Colombia. Na een tussenstop, van enkele uren, vliegt u verder naar de Vakantie Malediven boekenInternationale luchthaven. Wanneer u daar aankomt en u heeft geboekt voor een resort, dan zal u verder vervoerd worden.

Men brengt u naar uw resort door middel van een helikopter, watervliegtuig of speedboot. Omdat de eilanden ver uit elkaar liggen, kan dit ook nog wel enige tijd in beslag nemen.

Aangekomen op het resort kunt u gaan genieten van het resort, de parelwitte zandstranden en de azuurblauwe kristalheldere zee. U kunt lekker gaan luieren op het strand met zijn palmbomen, gaan duiken of snorkelen. U kunt hierbij de prachtige onderwaterwereld bekijken tot op grote diepte. U ziet hierbij prachtige koralen en mooie vissen. Na het verblijf wordt u teruggebracht naar Malé om vervolgens de reis in de omgekeerde volgorde te gaan afleggen. Daarom moeten al deze boekingen goed zijn vastgelegd om problemen te voorkomen.

Goedkope vakantie Malediven:

Er zijn momenten waardoor het mogelijk is om wat goedkoper naar de Malediven te gaan, soms hebben reisaanbieders kortingen en soms is het in een bepaalde maand goedkoper om naar de Malediven te gaan dan in een andere periode. Hierboven kunt u enkele reisorganisaties terugvinden waar u een prachtige reis kunt boeken naar de Malediven. Hieronder geven we nog enkele tips voor wat u kunt gaan doen op de Malediven. Een vakantie Malediven boeken mis overigens erg eenvoudig, er zijn verschillende aanbieders waar u terecht kunt, echter is het wel aan te raden om de tarieven te vergelijken met elkaar.

Op de Malediven zelf:

  • Vakantie Malediven boekenWaakzaam zijn bij het ‘s avonds rondwandelen rond en in de stad Malé
  • Steeds de handen te wassen bij aanvang van een maaltijd en dit om besmetting te vermijden
  • Geen kraantjeswater drinken maar steeds water drinken uit gesloten plastieken flessen en dit om te voorkomen dat u reizigersdiarree krijgt.
  • Vermijd bijscholingen of bijeenkomsten in de hoofdstad.
  • Alcohol is verboden op het eiland behalve in de toeristische zones

Vakantie Malediven tips om zeker te doen:

  • Sunset fishing: Vissen bij zonsondergang en dan de zelf gevangen vis opeten.
  • nachtsnorkelen: Geniet van de prachtige vissen in de zee tijdens een snorkelavontuur ‘s nachts
  • Duiksafari: Ontdek de walvishaaien tijdens een duiksafari
  • Genieten: Geniet van de prachtige stranden en de azuurblauwe oceaan

Meer informatie over vakanties op de Malediven: