Vakantie Malediven combinatie

Een combinatie reis naar de Malediven? Combineer de reis door pakketten samen te stellen, te eilandhoppen of een andere manier van combineren bij een reisspecialist.

Vakantie Malediven combinatieEen combinatie reis naar de Malediven is een prachtige ervaring die u nooit meer zal kunnen vergeten. Zo is het mogelijk eerst een paar dagen op Malé te verblijven en te overnachten in accommodaties die door de lokale bevolking verhuurd worden. Dit zijn goedkope overnachtingen met een ochtendontbijt. Na een paar dagen kunt u naar een resort of hotel gaan op een toeristisch eiland.

Lees hier meer over de:

Na een verblijf van een week kan u vervolgens weer naar een ander resort gaan. Wanneer u een dergelijk gecombineerde reis wilt maken is het van groot belang dit allemaal zeer goed vast te laten leggen. Doe dat niet zelf omdat er hierbij te veel zaken zijn die van belang zijn om alles goed te kunnen laten verlopen. Indien u het zich allemaal kunt veroorloven zo’n dure reis te maken is het verstandig dit allemaal heel goed vast te leggen. Hier zal een erkend reisbureau u bij kunnen helpen. Bekijk hieronder meer informatie over een combinatie van meerdere eilanden of landen met de Malediven als vakantie.

Combinatie maken voor een Malediven vakantie?

 • Vastleggen reis

Vakantie Malediven combinatieOp het reisbureau zal men u eerst vragen in welke periode u naar de Malediven wilt gaan. Er zijn namelijk twee seizoenen waarvan de droge periode, van december tot april, de beste en duurste periode is. Nu zal het vastleggen allemaal niet eenvoudig zijn maar moet wel zeer goed gebeuren. U vliegt eerst vanaf Schiphol naar Colombia of Sri Lanka. Daar hebt u een tussenstop van enkele uren. Daarna vliegt u verder naar de Internationale Luchthaven op Malé, de hoofdstad. Wanneer er voor kiest daar eerst een paar dagen te verblijven is het mogelijk op voorhand accommodaties te boeken, bij de lokale bevolking, met ontbijt voor bijvoorbeeld drie dagen.

Wanneer deze drie dagen voorbij zijn zal u vervoerd worden met een helikopter, watervliegtuig of speedboot naar u eerste resort. Wanneer u hier bijvoorbeeld een week bent geweest kunt u weer naar het volgende resort vervoerd worden. U zal zien dat de schoonheid overal overweldigend is. Op deze manier heeft u de reis van uw leven. Laat alles goed vastleggen want een geslaagde reis hangt af van hoe goed alles is geregeld. Ook de terugreis moet tot in de puntjes geregeld zijn.

Ook zou u ervoor kunnen kiezen om een combinatie te maken van verschillende eilanden (te gaan eilandhoppen). Hieronder vindt u een overzicht met enkele eilanden die tot de Malediven behoren.

 1. Addu Atol
 2. Alidhoo Island
 3. Ari Atol
 4. Baa Atol
 5. Vakantie Malediven combinatieDhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)
 6. Faafu Atol (Noord Nilandhe Atol)
 7. Felidhoo Atoll
 8. Gaafu Alif Atol
 9. Gan
 10. Haa Alif Atoll
 11. Hakura Hura
 12. Laamu Atoll
 13. Lhaviyani Atol
 14. Mahibadhoo
 15. Male Atoll
 16. Meedhupparu
 17. Meemu Atol
 18. Noonu Atoll
 19. Noord-Malé Atol
 20. North Huvadhoo Atoll
 21. Rasdu / Rasdhoo Atol
 22. Shaviyani Atoll
 23. Thaa Atoll
 24. Vabbinfaru Island
 25. Zuid-Malé Atol

Heeft u iets toe te voegen aan deze pagina of wilt u een vraag stellen dan kunt u hieronder een bericht achterlaten. Wij wensen u heel veel plezier met het uitkiezen van een mooie gecombineerde reis.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: