Vakantie Malediven combineren

Vakantie Malediven combineren

Vakantie Malediven combineren?

Vakantie Malediven combinerenGraag op vakantie naar de Malediven, maar liever niet twee weken lang lui op het strand liggen. Maak dan een combinatie reis. Eerst een rondreis maken in bijvoorbeeld India of Sri Lanka, maar er is ook een mogelijkheid om een stop te maken in de veelzijdige wereldstad Dubai. (Vakantie Malediven combineren info) Bekijk hieronder meer informatie en leuke ideeën voor het combineren van een vakantie met de Malediven en andere landen.

Bekijk hier de combinaties voor Malediven vakanties >>

Vakantie Malediven combineren met andere landen:

  • India

Begin de reis in India. Genieten van de prachtige cultuur en natuur. In India zijn er veel tempels, waarvan de een nog mooier is dan de ander. Neem een kijkje bij een tempelceremonie, die in de nacht plaats vindt. Een belevenis om nooit te vergeten. Ga wandelen langs de koffie- en theeplantages of vaar door de rijstvelden. Een ritje in een riksja of toek toek is ook erg leuk om mee te maken, maar schrik niet van de drukte en chaos op de weg. Na deze chaos is het natuurlijk fantastisch om weer helemaal bij te komen in de Malediven. (Vakantie Malediven combineren info)

  • Vakantie Malediven combinerenSri Lanka

Maak een prachtige rondreis in Sri Lanka over de groene theeplantages of langs de mooie tempels met bonte boeddhabeelden. Wie een kijkje wilt nemen in het wildlife van Sri Lanka kan naar de leeuwenrots in Sigiriya gaan, op zoek naar wilde olifanten in het Minneriya National Park en er zijn in Sri Lanka zelfs luipaarden te vinden. En wat is dan leuker om daarna de vakantie heerlijk af te sluiten op het strand in de Malediven. (Vakantie Malediven combineren info)

  • Dubai

Vaak wordt er een tussenstop gemaakt in Dubai. Dit kan ook verlengd worden met een paar dagen verblijf. Dubai staat bekend om non-stop vermaak. Ga sandboarden in de woestijn, skiën op een overdekte skibaan, kamelenrace bijwonen, helikoptervlucht maken, shoppen in de luxueuze winkelcentra of traditionele souks bezoeken. Om vervolgens heerlijk te gaan ontspannen op de Malediven.

Meer informatie over een vakantie op de Malediven:

Bekijk hier de combinaties voor Malediven vakanties >>

Vakantie Malediven combineren
4.7 (93.33%) 3 votes