Vakantie Malediven december 2019

Vakantie op de Malediven in december 2019. Geniet van een unieke reis!

Vakantie Malediven december 2015Wanneer u voor december een vakantie wilt boeken naar de Maldiven doet u dat in de juiste periode. De Malediven kent namelijk twee seizoenen. Omdat het rond de evenaar ligt kent met het natte seizoen dat van april tot december duurt en het droge seizoen dat van december tot en met april duurt. De periode dat u gaat is het hoogseizoen omdat dat de meest geschikte periode is. Tijdens het natte seizoen valt er dagelijks een grote hoeveelheid neerslag en dat is het niet altijd even prettig om er te vertoeven.

Hieronder vindt u tal van informatie terug over het verblijf in de Malediven, tevens kunt u hieronder een bericht achterlaten indien u een vraag heeft of als u informatie wilt toevoegen aan deze pagina.

Lees hier meer over de:

Vakantie Malediven december 2019.

  • Verblijf

Voor een dergelijke reis is het van groot belang dat u alles goed laat regelen. Doe dat via een erkend reisbureau want er komt heel wat bij kijken voordat u aan zal komen op uw resort. Nadat u het resort heeft uitgekozen moet men de reis vastleggen. Het is vooral de reis er naar toe en terug waarvoor wel alles goed geregeld moet zijn. Vanaf Schiphol vliegt u met een tussenstop in Sri Lanka of Colombia naar de Internationale Luchthaven van Malé. De tussenstop zal enkele uren in beslag nemen. Wanneer u Vakantie Malediven december 2015aangekomen bent in Malé moet u vervolgens verder door vervoerd worden. Dat moet men, indien mogelijk, ook vooraf laten vastleggen. U wordt dan met een helikopter, watervliegtuig of speedboot naar uw resort gebracht.

Daar wordt u vervolgens vriendelijk door het personeel van het resort ontvangen en naar uw kamer gebracht. Daar kunt u dan uitrusten van de lange reis die alles bij elkaar ruim 15 uur in beslag heeft genomen, buiten het vervoer van Malé naar het resort. Als u uitgerust bent, kunt u het prachtige spierwitte zandstrand gaan bewonderen met zijn palmbomen. U zal worden uitgenodigd om er heerlijk te gaan luieren. Ook wordt u betoverd door het kristalheldere water. U kunt gaan duiken, snorkelen of eventueel gaan surfen. Wanneer u gaat snorkelen, kunt u zelfs tot 50 meter onder water kijken en het prachtige schouwspel van de onderwaterwereld bewonderen.

Bekijk hier meer informatie >>

Meer informatie over een vakantie op de Malediven: