Vakantie Malediven december

Op vakantie gaan naar de Malediven in de maand december!

Vakantie Malediven decemberDe Malediven is het ideale oord om er op vakantie te gaan. De Malediven bestaan uit een eilandengroep die over een oppervlakte van 90.000 km2 verspreidt liggen. De eilanden, die allemaal ongeveer maximaal 2 meter boven de zeespiegel uitsteken, zijn er wonderlijk mooi. Laten we er allemaal voor waken dat de ijskap niet smelt en het zeewater zeker twee meter zou stijgen. Als dat zo zou zijn dan gaan de Malediven verloren. Dat moeten hoe dan ook voorkomen. Een mooie vakantie naar de Malediven in december boeken? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie en om de mooie reizen te bekijken.

Lees hier meer over de:

De Malediven zijn betoverend mooi. Omdat de Malediven rond de evenaar liggen hebben ze een tropisch klimaat. Dat wil zeggen dat ze twee seizoenen hebben. Zo is er het natte seizoen, dat loopt van april tot december, en het droge seizoen dat loopt van december tot april. Het droge seizoen is het hoofdseizoen. Dat is ook wel begrijpelijk want dan is het er altijd, iedere dag, het fijnste weer. De temperatuur is er het hele jaar door rond de 30 graden en de zon schijnt ongeveer 8 uur per dag.

In de maand december naar de Malediven?

In december naar de Malediven!
Wanneer u een reis boekt naar de Malediven in december kunt u er van verzekerd zijn dat het een drukke periode is. Ook is het druk omdat veel personen hier de winter willen ontvluchten of met de kerstdagen en oud/nieuw jaar het op de Malediven willen vieren. Het is zeker de moeite waard om tijdens deze periode te gaan. Wanneer u aankomt met het speciale vervoer dat geregeld is vanuit Malé kunt u gaan genieten. Als u aankomt, kunt u uw ogen niet geloven.

Het is er werkelijk adembenemend mooi. De stranden zijn voorzien van parelwit zand en de zee is kristal helder azuur blauw. Het nodigt direct uit om te gaan luieren op het strand of te gaan duiken. Ook voor snorkelen is dit een ideale plaats. Doordat het zo helder is kan je de vele kleuren van het koraal aanschouwen en ook prachtig gekleurde vissen onder je voorbij zien zwemmen.

Een vakantie op de Malediven in december.

Boek een geweldige vakantie op de Malediven in de maan december! Klik op één van de blauwe links om de mooiste reizen naar de Malediven te bekijken. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis.

Meer informatie: