Vakantie Malediven Dubai

Vakantie Malediven Dubai, een bijzondere reis!

Vakantie Malediven DubaiDenk aan prachtige witte zandstranden en een koraalblauwe zee. Het enige wat u tegenkomt is rust en ruimte. Geniet van de privacy in uw eigen watervilla terwijl u geniet van de wonderlijke waterwereld. De Malediven is voor vele een droom alleen is het niet mogelijk om rechtstreeks te vliegen. U krijgt hierdoor de mogelijkheid om van de Malediven een combinatie reis te maken. Boek een vakantie Malediven Dubai en geniet van twee verschillende werelden. Bekijk hieronder meer informatie over een geweldige vakantie Malediven Dubai.

Lees hier meer over de:

Een vakantie op de Malediven en Dubai.

Combineer de moderne woestijnstad Dubai en laat u van de ene verbazing in het andere vallen. Vervolgens kunt u vanuit Dubai direct vliegen naar de paradijselijke Malediven. Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en is misschien wel één van de meest moderne steden ter wereld.

U komt hier luxe winkelcentra tegen en het enige 7 sterren hotel ter wereld. Als dit nog niet genoeg is dan kunt u midden in de woestijn gaan skiën of een woestijnsafari maken met een jeep. Een leuke belevenis om mee te maken is door toeschouwer te worden van een kamelenrace. Een unieke manier van vermaak in een moderne stad als Dubai. Vanuit deze moderne stad kunt u doorreizen naar de Malediven nadat u hier een paar dagen bent verbleven. Eén van de hoogtepunten die u niet mag missen in Dubai Vakantie Malediven Dubaihebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Een bezoek aan het bekende Burj Al Arab Hotel.
  • Het prachtige kunstmatige Palmeiland.
  • Waterpark Atlantis
  • Vaartocht over de Dubai Creek.
  • Een bezoek aan “Little Manhattan”.

Vanuit het moderne drukke Dubai reist u door naar de rustgevende Malediven. Van parelwitte stranden met prachtige wuivende palmbomen. Geniet van een luxe resort of verblijf in uw eigen watervilla. Het land is geliefd bij duikers vanwege de prachtige onderwaterwereld. Als u niet kunt duiken, dan kunt u gaan snorkelen of ter plekken uw brevet halen. Heeft u iets toe te voegen aan deze pagina of wilt u een vraag stellen over een vakantie Malediven Dubai dan kunt u hieronder het formulier invullen.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: