Vakantie Malediven en Dubai

Vakantie Malediven en Dubai boeken?

Vakantie Malediven en DubaiEen vakantie Malediven en Dubai kunt u mooi combineren als een mooie rondreis. Het is niet mogelijk om een rechtstreekse vlucht te boeken naar het tropische paradijs. U kunt o.a. via Dubai een vlucht boeken naar de Malediven. Een mooie gelegenheid om een tussenstop te maken en een prachtige stad vol rijkdom te ontdekken!

Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie Malediven en Dubai. Heeft u een vraag dan kunt u hieronder het formulier invullen en een bericht achterlaten. Zelf een unieke ervaring met de Malediven en Dubai als vakantie of reis dan kunt u hieronder het formulier ook invullen.

Lees hier meer over de:

Vakantie Malediven en Dubai boeken?

Begin uw luxe vakantie met een verblijf in Dubai. Een wereldstad in aanbouw, waarbij u even twijfelt of u in het Midden-Oosten verblijft. De hoogbouw doet denken aan de moderne metropolen van de wereld. Breng een bezoekje aan het enige zeven sterren hotel ter wereld, Burj Al Arab. Bent u dol op shoppen?

Dubai heeft meer dan vijftig verschillende winkelcentrums waar u belastingvrij kunt shoppen. Breng voor een bezoek aan de Mall of the Emirates, het grootste winkelcentrum ter wereld. Maak vervolgens kennis met Dubai vanaf het water via The Creek. Met een traditionele dhow kunt u varen door het centrum van de stad.

Een echte relaxvakantie

Na een paar dagen Dubai kunt u doorvliegen voor een echte relaxvakantie. U kunt verblijven in een prachtige waterbungalow rechtstreeks aan de lagune. Geniet van de onderwaterwereld met duizenden vissen die u nog nooit eerder gezien heeft. U kunt heerlijk snorkelen of gaan duiken onder begeleiding van een instructeur. Bovenal kunt u vooral heerlijk ontspannen en uw hoofd helemaal leegmaken in uw eigen privé bungalow met uitzicht op de Indische Oceaan.

  • Vakantie Malediven en DubaiMaak een tussenstop in de rijkdom van Dubai.
  • Bezoek de indrukwekkende bezienswaardigheden zoals Burj Al Arab, Dubai Creek en Burj Khalifa.
  • Ga nog even shoppen voor een bikini in de Mall of Emirates.
  • Vervolg uw reis vanaf Dubai Airport richting de Malediven.
  • Geniet van alle rust en ruimte in uw eigen waterbungalow.
  • Ontdek de onderwaterwereld tijdens het snorkelen of duiken in de Indische Oceaan.

Een vakantie Malediven en Dubai is de ideale combinatie om heerlijk tot rust te komen. Ontdek twee totaal verschillende landen en sluit af met het paradijs op aarde.

Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van deze unieke reis!

Meer informatie: