Vakantie Malediven februari 2020

Op vakantie naar de Malediven in de maand februari 2020?

Vakantie Malediven februari 2016Op vakantie naar de Malediven in februari 2020 is een goede periode. U gaat dan in hoogseizoen wat u wel zal zien aan de prijs. Dat komt omdat u dan gaat tijdens de droge hete periode. De Maldiven ligt rond de evenaar en heeft twee seizoenen namelijk het droge en het natte seizoen. De droge periode is van december tot april. Hierdoor valt februari in de gunstige periode maar niet voor de prijs. Omdat deze maand nog het hoogseizoen is zal u dat ook wel zien aan de kosten die u voor een dergelijke reis kwijt bent. Toch zullen de kosten niet afwegen ten aanzien wat u allemaal voor dat bedrag krijgt. Bekijk hieronder meer informatie over een vakantie voeren op de Malediven in februari 2020. Tevens heeft u de mogelijkheid om hieronder een vraag te stellen indien gewenst, bijvoorbeeld wanneer u de temperatuur te weten wilt komen, het klimaat of misschien wel de actuele aanbiedingen en reistips.

Klik op onderstaande link om de mooiste reizen te bekijken voor de Malediven!

Lees hier meer over de:

Vakantie Malediven februari 2020.

  • Verblijf

De Malediven liggen rond de evenaar. Het is een eilandengroep dat uit 1190 eilandjes bestaat. Van deze grote hoeveelheid zijn er slechts 200 bewoond waarvan er ruim 80 geschikt zijn gemaakt voor de toeristen. Op deze toeristische eilandjes heeft men resorts en hotels gebouwd. Het is er adembenemend mooi. Wanneer u na de lange reis op uw resort bent aangekomen kunt u uw ogen niet geloven. De stranden hebben parelwit zand met prachtige palmbomen. Ook de zee nodigt u uit om er direct te gaan zwemmen in het kristalheldere water. De temperatuur van het zeewater is er altijd rond de 28 graden. De gemiddelde temperatuur op de Malediven is rond de 30 graden. Door de constant aanwezige passaatwinden is het heerlijk koel. Tijdens de nachtelijke uren koelt het Vakantie Malediven februari 2020af tot 25 graden waarbij een goede nachtrust mogelijk is.

  • De reis

Voordat u op uw bestemming bent aangekomen, heeft u al een lange reis afgelegd. U vertrekt vanaf Schiphol om, na ongeveer 10 uur, te landen op Sri Lanka of Colombia. Hier hebt u een tussenstop van een paar uur voordat u verder vliegt naar de Internationale luchthaven op Malé. Van daar uit wordt u per speedboot, watervliegtuig of helikopter naar uw resort gebracht. Daar aangekomen kunt u gaan genieten van een welverdiende voortreffelijke vakantie.

In de maand februari van 2020 reizen naar de Malediven en wilt u alle mogelijkheden te weten komen? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Meer informatie over vakanties op de Malediven: