Vakantie Malediven februari

Op vakantie in februari naar de Malediven. Geniet van een prachtige reis naar de Malediven!

Vakantie Malediven februariIndien u een vakantie boekt in de maand februari gaat u in het hoogseizoen. Dit heeft voordelen maar ook nadelen. De eilanden van de Malediven liggen rond de evenaar. Men heeft er twee seizoenen. Zo kent met hoogseizoen van december tot april en het droge seizoen van april tot december. Indien u dus in februari gaat is dat dus tijdens het hoogseizoen. Dat houdt in dat er veel toeristen zijn wat een nadeel kan zijn als u speciale bezienswaardigheden wilt gaan bekijken.

Een ander belangrijk nadeel is dat de prijzen aanzienlijk hoger zijn dan in het laagseizoen. Het belangrijkste voordeel is daarbij wel dat u prachtig weer heeft. De temperatuur is er gemiddeld 30 graden en de zon schijnt er in deze periode 8 uur per dag. De nachttemperatuur daalt tot 25 graden waardoor men tijdens de nachtelijk uren goed kan slapen.

Lees hier meer over de:

In februari naar de Malediven?

  • Resorts

Vakantie Malediven februariDe Malediven is een eilandengroep in de Oceaan ten zuidwesten van India en Sri Lanka. De eilandengroep bestaat uit 1190 eilandjes en van deze grote hoeveelheid zijn er slechts 200 bewoond. Er zijn er maar ruim 80 ingericht voor toeristen. De eilandjes die voor de toeristen zijn ingericht zijn voorzien van hotels en/of resorts. Wanneer u in Malé geland bent met het vliegtuig en u heeft een boeking op een resort, wordt u per speedboot, watervliegtuig of helikopter naar het resort gebracht wat u geboekt heeft.

Vakantie Malediven februari 2020:

  • Boeken

Voor het boeken naar de Malediven in een resort of hotel kunt u het beste laten regelen door een reisorganisatie. Wanneer u namelijk laat boeken door een erkende reisorganisatie en er is iets niet in orde, krijgt u een vergoeding of zelfs meer terug. (vakantie Malediven februari) Het vervoer kunt u ook beter laten regelen omdat dit nog al wat voeten in aarde heeft. Zo moet u eerst met een vliegtuig vanaf Amsterdam naar Colombia of Sri Lanka vliegen.

Vervolgens wordt u na een tussenstop van ongeveer 2 uur doorgebracht naar de luchthaven van Malé en vervolgens vervoerd naar het resort. Wanneer u daar aankomt kunt u gaan genieten op het parelwitte zandstrand met palmbomen en de kristalheldere zee en het uitstekende verblijf.

Meer informatie over de Malediven en vakanties: