Vakantie Malediven goedkoop

Vakantie Malediven goedkoop

Vakantie Malediven goedkoop! Boek een goedkope vakantie naar de Malediven.

Vakantie Malediven goedkoopDe Malediven dat is dagenlang genieten: snorkelen langs levendige koraalriffen, proeven van de meest verse zeevruchten en verwend worden met hemelse spa-behandelingen. Ontspan in een hangmat met uitzicht op de azuurblauwe Oceaan of ga lekker luieren op een zonovergoten zandstrand. Ook met een beperkt budget kan je van het paradijselijke Malediven genieten. Bekijk hieronder meer informatie over een goedkope vakantie naar de Malediven en wat er allemaal mogelijk is om het wat goedkoper te maken. Heeft u een vraag dan kunt u hieronder een bericht achterlaten (vakantie Malediven goedkoop tip).

Bekijk hier de goedkope Malediven vakantie >>

Vakantie Malediven goedkoop:

  • Verblijf in betaalbare pensions

Op de Malediven bestaan drie soorten atols: deze met de lokale bevolking, de resorts en de onbewoonde eilanden. De laatste jaren startten steeds meer mensen hun eigen pension. Dit opende de deur voor verschillende betaalbare en lokale gastenkamers. Privé-kamers worden gevonden voor een goedkope prijs. De gastheer -en vrouw doen erg hun best en geven u hun beste kamer. Daarnaast staat u heel dicht bij de bevolking: zij kennen de mooiste plekjes, serveren u het beste voedsel. Geniet van deze kleine pensions die u laten genieten van de schoonheid en wonder van dit prachtige deel van de wereld zonder de prijs te betalen van een exclusief resort. (vakantie Malediven goedkoop tip)

  • Betaalbare alternatieven
    Vakantie Malediven goedkoop

Ook lokale restaurants zijn zeer goedkoop. Koffiehuizen rond het eiland serveren koffie van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat en bieden ook snacks, broodjes en noedels voor een prikkie. Lunches en diners bestaan voornamelijk uit ongelooflijk verse vis, heerlijke curry’s en beboterde rijst. Het is echt een eye-catcher om erachter te komen dat het is volledig mogelijk om een week doorbrengen in de Maldiven, compleet met excursies en maaltijden! (vakantie Malediven goedkoop tip)

  • Budget over voor excursies!

Voor dezelfde prijs als slechts een nacht in een bungalow resort. Zo rest budget voor excursies! Hiervoor kan je aansluiten bij het aanbod in de resorts en hotels, maar steeds meer locals zijn ervaren duikers en kunnen zeer goed snorkelen. Misschien lukt het om met hen een deal te maken. Ze nemen u graag mee naar de beste plekjes onder zee. (vakantie Malediven goedkoop tip)

Goedkope vakantie Malediven boeken?

Van plan om een goedkope reis naar de Malediven te boeken? Klik dan op één van de blauwe links voor meer informatie.

Bekijk hier de goedkopere vakanties op de Malediven >>

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Vakantie Malediven goedkoop
4.6 (92%) 5 votes