Vakantie Malediven hoe lang vliegen?

Vliegen naar de Malediven, hoe lang duurt het vliegen?

Wie wil er nou niet op vakantie naar de Malediven. Maar een vliegreis naar de Malediven brengt een hoop vragen met zich mee. Waar ligt de Malediven, wat is er te doen, hoe lang is het vliegen, hoe is het klimaat en nog vele andere. Hier onder worden een aantal vragen beantwoord. Wanneer je meer te weten wilt komen over het boeken van een vakantie op de Malediven dan kan je op één van de blauwe links klikken voor meer informatie. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar de Malediven en kom meer te weten over hoe lang het vliegen is naar de Malediven.

Informatie over vliegtijden:
  • Afstand: 8200 km (Amsterdam -> Malediven Malé)
  • Overstappen: Colombo / Sri Lanka
  • Kortste vluchttijd: 14 uur
  • Langere vluchttijden ook mogelijk: 18 uur, 24 uur of 30 uur (Kuala Lumpur)

Hoelang is het vliegen naar de Malediven?

  • Malediven

De Malediven ligt in de Indische Oceaan. Het ligt ten zuidwesten van Sri Lanka en India. De hoofdstad is Malé en daar is ook het vliegtuig. De Malediven ligt vlakbij de evenaar en daardoor heeft het dus een tropisch klimaat. Het kan er dus aardig warm worden, maar de zachte zeewind zorgt voor wat verkoeling. Het watertemperatuur is heel stabiel en ligt altijd rond de 28 graden Celsius. De Malediven kunnen dus het hele jaar door bezocht worden. In de periode van mei tot november kunnen er wat meer regenbuien vallen.

  • Vliegveld Malé

De Malediven hebben maar een vliegveld en dat ligt bij Malé. Van daaruit wordt er met boten doorgevaren of met watervliegtuigen doorgevlogen naar de andere eilandjes. Mocht de vlucht vanuit Nederland vertraging hebben opgelopen, kan het dus zijn dat de aansluitende binnenlandse vlucht al is vertrokken en zal er even gewacht moeten worden. Ook bij slecht weer is dat mogelijk.

  • Wat is de vliegtijd?

De vliegtijd van een directe vlucht naar de Malediven bedraagt ongeveer 11 uur. Helaas worden er op dit moment geen directe vluchten vanaf Nederland aangeboden. Er worden wel vluchten aangeboden met een of meerdere tussenstops. Tijdens de vlucht is er een divers entertainment aanbod en een persoonlijk beeldscherm. Er is keuze uit films, televisieprogramma’s, cd’s, spelletjes en nog veel meer. En natuurlijk mag je aan boord gebruik maken van smartphones, tablets, mediaplayers en draagbare spelcomputers.

Malediven, vakanties en meer info:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.