Vakantie Malediven kerst

Vakantie vieren tijdens de kerstdagen op de Malediven? Ga voor een unieke reis naar de Malediven tijdens de kerst.

Wat is er nog mooier en fijner om de wintermaanden te verruilen voor een heerlijke vakantie. Wanneer u een droomvakantie wilt hebben, rond de kerst, is de Malediven zeker een oord, waar u naar toe kunt gaan, als u daarvoor de middelen heeft. Het is een prachtig gebied met vele eilanden die ten zuidwesten van India en Sri Lanka liggen. Het is een grote eilandengroep die in de Indische Oceaan ligt. De eilanden liggen over een gebied van 90.000 km2 verspreidt. Bekijk hieronder meer informatie over het boeken van een vakantie op de Malediven in de kerstperiode.

Ruim 80 van deze eilandjes heeft men ingericht als verblijfplaats voor de toeristen. De resorts zijn er geweldig. U wordt er letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd wanneer u op zo’n resort aankomt. Nu is de tijd rond de kerstdagen wel in het hoofdseizoen. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Toch zal u, wanneer u later terug zal denken aan deze vakantie, niet meer denken aan de kosten, maar alleen aan de prachtige belevenis die u zeker een keer in u leven gedaan moet hebben, als u graag op vakantie gaat. Het hoogseizoen duurt van december tot april. Dat is dan tijdens het droge hete seizoen.

Bekijk hieronder meer informatie om met kerst naar de Malediven te gaan. Tevens heeft u de mogelijkheid om een reis te boeken naar de Malediven met kerst en kunt u uw vraag stellen hieronder indien gewenst.

Vakantie vieren op de Malediven tijdens de kerst.

  • Het weer

Tijdens het natte seizoen, dat van april tot december loopt, valt er dagelijks een grote hoeveelheid regen. Dat zijn over het algemeen korte durende hevige buien waaruit dan veel neerslag valt. Omdat de temperatuur het hele jaar door gemiddeld 30 graden is wordt het na zo’n regenbui erg vochtig.

Dat is een omstandigheid waar wij westerlingen over het algemeen niet goed tegen kunnen.

Het hoogseizoen is van december tot april. Dat is de gunstigste tijd om op de Malediven te zijn. Dit is het hoogseizoen wat u kunt zien aan het prijskaartje dat aan een dergelijke reis is verbonden. Wanneer u boekt voor de kerst naar een resort wordt u eerst met het vliegtuig naar Colombia of Sri Lanka gebracht. Het is ongeveer 10 uur vliegen.

Het klimaat van de Malediven in december en meer:

Klimaattabel van de Maldiven
MaandJANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Zonneuren/dag898766666568
Middagtemp. in °C292930313130313030302929
Nachttemp. in °C262627272726262626262626
Watertemp. in °C272728292928282727282827
Dagen met regen44781210101212151212

Het klimaat van de Malediven, bijvoorbeeld de temperatuur of de neerslag kan bepalen zijn voor het uitkiezen van een mooie reis naar de Malediven. Hieronder bespreken we meer informatie over het reizen naar de Malediven qua afstand en tijd als toevoeging van de informatie boven het klimaattabel.

Daar hebt u een tussenstop van ongeveer 2uur waarna u met het vliegtuig wordt doorgebracht naar de Internationale Luchthaven op Malé. Vanaf hier gaat het vervoer per speedboot, helikopter of watervliegtuig naar het resort waar u geboekt heeft. Wanneer u daar aankomt, komt u in een sprookjesachtige wereld terecht. Het parelwitte zand op het strand met de mooie palmbomen, de azuurheldere blauwe zee en het fantastische resort zijn allemaal onbeschrijflijk mooi. Het is een geweldig gebied om u laten te verwennen tijdens de kerstdagen.

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.