Vakantie Malediven kerst

Vakantie Malediven kerst

Vakantie vieren tijdens de kerstdagen op de Malediven

Vakantie Malediven kerstWat is er nog mooier en fijner om de wintermaanden te verruilen voor een heerlijke vakantie. Wanneer u een droomvakantie wilt hebben, rond de kerst, is de Malediven zeker een oord, waar u naar toe kunt gaan, als u daarvoor de middelen heeft. Het is een prachtig gebied met vele eilanden die ten zuidwesten van India en Sri Lanka liggen. Het is een grote eilandengroep die in de Indische Oceaan ligt. De eilanden liggen over een gebied van 90.000 km2 verspreidt. Bekijk hieronder meer informatie over het boeken van een vakantie op de Malediven in de kerstperiode (vakantie Malediven kerst).

Bekijk hier de vakantie Malediven tijdens de kerst >>

Ruim 80 van deze eilandjes heeft men ingericht als verblijfplaats voor de toeristen. (vakantie Malediven kerst info) De resorts zijn er geweldig. U wordt er letterlijk en figuurlijk in de watten gelegd wanneer u op zo’n resort aankomt. Nu is de tijd rond de kerstdagen wel in het hoofdseizoen. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Toch zal u, wanneer u later terug zal denken aan deze vakantie, niet meer denken aan de kosten, maar alleen aan de prachtige belevenis die u zeker een keer in u leven gedaan moet hebben, als u graag op vakantie gaat. Het hoogseizoen duurt van december tot april. Dat is dan tijdens het droge hete seizoen. (Vakantie Malediven kerst info)

Bekijk hieronder meer informatie om met kerst naar de Malediven te gaan. Tevens heeft u de mogelijkheid om een reis te boeken naar de Malediven met kerst en kunt u uw vraag stellen hieronder indien gewenst. (Vakantie Malediven kerst info)

Bekijk hier de vakantie Malediven met de kerst >>

Vakantie Malediven kerst:

  • Het weer

Tijdens het natte seizoen, dat van april tot december loopt, valt er dagelijks een grote hoeveelheid regen. Dat zijn over het algemeen korte durende hevige buien waaruit dan veel neerslag valt. Omdat de temperatuur het hele jaar door gemiddeld 30 graden is wordt het na zo’n regenbui erg vochtig. Dat is een omstandigheid waar wij westerlingen over het algemeen Vakantie Malediven kerstniet goed tegen kunnen. Het hoogseizoen is van december tot april. Dat is de gunstigste tijd om op de Malediven te zijn. (vakantie Malediven kerst info) Dit is het hoogseizoen wat u kunt zien aan het prijskaartje dat aan een dergelijke reis is verbonden. Wanneer u boekt voor de kerst naar een resort wordt u eerst met het vliegtuig naar Colombia of Sri Lanka gebracht. Het is ongeveer 10 uur vliegen. (Vakantie Malediven kerst info)

Het klimaat van de Malediven:

Klimaattabel van de Maldiven
Maand JAN FEB MRT APR MEI JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
Zonneuren/dag 8 9 8 7 6 6 6 6 6 5 6 8
Middagtemp. in °C 29 29 30 31 31 30 31 30 30 30 29 29
Nachttemp. in °C 26 26 27 27 27 26 26 26 26 26 26 26
Watertemp. in °C 27 27 28 29 29 28 28 27 27 28 28 27
Dagen met regen 4 4 7 8 12 10 10 12 12 15 12 12

Het klimaat van de Malediven, bijvoorbeeld de temperatuur of de neerslag kan bepalen zijn voor het uitkiezen van een mooie reis naar de Malediven. Hieronder bespreken we meer informatie over het reizen naar de Malediven qua afstand en tijd als toevoeging van de informatie boven het klimaattabel. (Vakantie Malediven kerst info)

Daar hebt u een tussenstop van ongeveer 2uur waarna u met het vliegtuig wordt doorgebracht naar de Internationale Luchthaven op Malé. Vanaf hier gaat het vervoer per speedboot, helikopter of watervliegtuig naar het resort waar u geboekt heeft. (vakantie Malediven kerst info) Wanneer u daar aankomt, komt u in een sprookjesachtige wereld terecht. Het parelwitte zand op het strand met de mooie palmbomen, de azuurheldere blauwe zee en het fantastische resort zijn allemaal onbeschrijflijk mooi. Het is een geweldig gebied om u laten te verwennen tijdens de kerstdagen.

Met de kerst naar de Malediven?

Bekijk hier de vakantie Malediven met de kerstperiode >>

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Vakantie Malediven kerst
3.9 (77.5%) 16 votes