Vakantie Malediven mei

Vakantie in de maand mei op de Malediven?

Vakantie Malediven meiWanneer u een vakantie wilt boeken naar de Malediven weet u bijna zeker dat u een droomvakantie zult hebben. De Malediven zijn prachtig. De Malediven bestaan uit een grote groep eilanden waarvan er slechts ruim 80 voor de toeristen zijn ingericht. De eilanden liggen over een oppervlakte van 90.000 km2 verspreidt.

De eilandgroep ligt op zo’n zevenhonderd kilometer ten zuidwesten van India en achthonderd kilometer ten zuidwesten van Sri Lanka. De eilanden zijn er werkelijk adem benemend mooi. Toch is een vakantie boeken naar de Malediven niet altijd even ideaal. De Malediven liggen langs de evenaar. Daarom heeft men er ook twee seizoenen. Er is het natte seizoen dat van april tot december loopt en een droge seizoen van december tot april.

Lees hier meer over de:

Een Malediven vakantie in mei.

  • Mei vakantie

Vakantie Malediven meiIndien je tijdens de natte periode op vakantie gaat naar de Malediven is dat niet de meest ideale keuze. Het is wel een goedkopere reis dan wanneer je tijdens het droge seizoen gaat. Je gaat in mei wel in de regenperiode. In mei begint namelijk het natte seizoen. Je kan er dan vanuit gaan dat er dagelijks zeer veel regen valt. Het zijn korte hevige buien maar daarna schijnt de zon weer. Omdat het gemiddeld altijd zo’n 30 graden is zal het na zo’n regenbui erg vochtig zijn. Daar kunnen wij westerlingen slecht tegen.

Daarom is het geen beste maand om er op vakantie te gaan maar wel een goedkopere. Je kan natuurlijk wel genieten gedurende de tijd dat het niet regent. Ook dan kan je de geweldige natuur aanschouwen en genieten op de parelwitte zandstranden. Ook kan je gaan duiken in de azuurblauwe heldere zee, waar je de prachtige koralen kunt bewonderen en de prachtig gekleurde vissen die in scholen voorbij zwemmen. Daarom is ook een vakantie in mei naar de Malediven er een die je niet snel zal vergeten. Je kan lekker genieten op een van de terrasjes en er gezellig een fijne cocktail drinken. Ook het eten is er prima zodat het tijdens een vakantie in mei ook mooi kan zijn. Het is maar wat je er in die periode wilt gaan doen.

Vakantie Malediven mei 2020:

Ga naar de Malediven in de maand mei, dit kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar de Malediven.

Meer informatie: