Vakantie Malediven november

Vakantie op de Malediven in november.
Vakantie Malediven novemberEen reis naar de Malediven is een vakantie die u, wanneer u er eenmaal geweest bent, nooit meer zal kunnen vergeten. Het is daar zo mooi dat u zich in een sprookje waant. Aan al dat moois zit natuurlijk wel een prijskaartje. Wanneer u gaat in het hoogseizoen, wat loopt van december tot april, dan bent u veel geld kwijt voor een dergelijke reis. Ondanks dat het een dure reis is, zal u daar niet over klagen als u er eenmaal geweest bent. In de natte periode, het laagseizoen, zijn de prijzen een stuk aantrekkelijker.
In deze periode regent het dagelijks. Het zijn vaak buien die niet zo heel lang duren maar de hoeveelheid neerslag is er zeer veel. Wanneer dan zo’n bui weer voorbij is schijnt de zon. Het nadeel hierbij is dan het zeer vochtig wordt omdat de temperatuur altijd rond de 30 graden ligt. Hieronder vindt u meer informatie over een vakantie Malediven november, ook tips om zo’n prachtige vakantie te boeken.

Lees hier meer over de:

Vakantie Malediven november:

 • Reis in november

Wanneer u een reis wilt boeken naar de Malediven in de maand november gaat u nog in het laagseizoen. Er zijn voor de periode aantrekkelijke aanbiedingen. U moet zich dan realiseren dat u dagelijks een grote hoeveel neerslag moet verwerken. Om bepaalde bezienswaardigheden te bezoeken of te duiken is het wel een goede periode. Het is dan nog niet zo druk dan wanneer u dat vergelijkt met het hoogseizoen.

Naar de Malediven in november?

De Malediven liggen in de Indische Oceaan ten westen van India en Sri Lanka. Het zijn 1190 eilanden waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Van deze 200 zijn er weer ruim 80 ingericht voor de toeristen. Hierop heeft men resorts gebouwd die aan alle wensen van een vakantieganger voldoen. Indien u een reis boekt naar de Malediven vanuit Nederland gaat u met het vliegtuig eerst naar Colombia of Sri Lanka. Van daar uit gaat u, na een stop van ongeveer 2 uur, doorvliegen naar de Internationale luchthaven op Malé.

Wanneer u op een resort geboekt heeft wordt u met een speedboot, watervliegtuig of helikopter naar uw verblijfplaats gebracht. Wanneer u aankomt, weet u niet wat u ziet. Er zijn prachtige witte zandstranden met een azuurblauwe heldere zee.

Er zijn enkele eilanden die tot de Malediven behoren, hieronder vindt u een overzicht van de eilanden van de Malediven:

 1. Addu Atol
 2. Alidhoo Island
 3. Ari Atol
 4. Baa Atol
 5. Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)
 6. Faafu Atol (Noord Nilandhe Atol)
 7. Felidhoo Atoll
 8. Gaafu Alif Atol
 9. Gan
 10. Haa Alif Atoll
 11. Hakura Hura
 12. Laamu Atoll
 13. Lhaviyani Atol
 14. Mahibadhoo
 15. Male Atoll
 16. Meedhupparu
 17. Meemu Atol
 18. Noonu Atoll
 19. Noord-Malé Atol
 20. North Huvadhoo Atoll
 21. Rasdu / Rasdhoo Atol
 22. Shaviyani Atoll
 23. Thaa Atoll
 24. Vabbinfaru Island
 25. Zuid-Malé Atol

Vakantie Malediven november 2020:

In november 2020 naar de Malediven reizen? Geniet van een prachtige reis op de unieke Malediven eilanden! Klik op één van de blauwe links om naar de specialist te gaan waar u de mogelijkheid heeft.

Meer informatie over de Malediven en vakanties: