Vakantie Malediven oktober

De Malediven in de maand oktober.

Vakantie Malediven oktoberIndien u in de maand oktober op vakantie wilt gaan naar de Malediven dan gaat u in het laagseizoen. Dat houdt in dat u rekening moet houden met dagelijks veel regen. Er vallen in het laagseizoen dagelijks kortdurende regenbuien met heel veel neerslag. Zodra de bui voorbij is zal het snel onaangenaam vochtig worden. De reden van de vochtigheid ligt in het feit dat, zodra de bui voorbij is de zon zal schijnen en de temperatuur gemiddeld altijd 30 graden is.

Dat is niet aangenaam voor ons westerlingen. Toch zijn er rond deze periode nog genoeg dingen die u kunt ondernemen. Zo is het nog altijd goed mogelijk om te gaan duiken, snorkelen of windsurfen. Wat ook een voordeel is dat de prijs van de vakantie naar de Malediven goedkoper is dan in het hoogseizoen. Het hoogseizoen duurt van december tot april. U kunt er ook in oktober nog luieren op het strand. Het strand dat prachtig is. Het is voorzien van parelwit zand en palmbomen. Lee hieronder verder over het boeken van een reis naar de Malediven in de maand oktober.

Lees hier meer over de:

Een Malediven vakantie in oktober.

Vakantie Malediven oktoberDe Malediven
Het is een eilanden groep dat in de Indische Oceaan ligt. De eilandengroep bevat 1190 eilanden waarvan er 200 bewoond zijn en daarvan zijn er ruim 80 ingericht voor toeristen. Wanneer u vanaf de Internationale Luchthaven in de hoofdstad Malé, met speciaal vervoer naar uw resort bent vervoerd dan zal u, zeker de eerste keer, uw ogen uitkijken. Het is er zo wonderbaarlijk mooi dat u niet geloofd wat u ziet.

Zandstranden op de Malediven

De zandstranden zijn erg vlak en voorzien van parelwit zand met prachtige palmbomen. De zee is er kristalhelder azuurblauw. Ook is de bediening op de resorts voortreffelijk en de bediening uitstekend. De lokale bevolking is vriendelijk en behulpzaam. De zee nodigt u uit om er te gaan duiken in het warme zeewater. De temperatuur van het water is altijd rond de 28 graden. Dus ondanks dat als u zou gaan in de maand oktober hoeft u zich moment te vervelen. Het is een paradijs op aarde.

Zo zijn er tal van eilanden dat tot de Malediven behoort, hieronder is er een lijst weergegeven met de eilanden.

 1. Addu Atol
 2. Alidhoo Island
 3. Ari Atol
 4. Baa Atol
 5. Dhaalu Atol (Zuid Nilandhé Atol)
 6. Faafu Atol (Noord Nilandhe Atol)
 7. Felidhoo Atoll
 8. Gaafu Alif Atol
 9. Gan
 10. Haa Alif Atoll
 11. Vakantie Malediven oktoberHakura Hura
 12. Laamu Atoll
 13. Lhaviyani Atol
 14. Mahibadhoo
 15. Male Atoll
 16. Meedhupparu
 17. Meemu Atol
 18. Noonu Atoll
 19. Noord-Malé Atol
 20. North Huvadhoo Atoll
 21. Rasdu / Rasdhoo Atol
 22. Shaviyani Atoll
 23. Thaa Atoll
 24. Vabbinfaru Island
 25. Zuid-Malé Atol

Vakantie Malediven oktober 2020:

Geniet van een unieke reis naar de Malediven in de maand oktober van 2020, klik op één van de blauwe tekstlinks om naar de specialist te gaan en een mooie reis uit te zoeken. De Malediven kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring, alvast heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis!

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Heeft u zelf informatie toe te voegen aan deze pagina of heeft u een vraag over een vakantie naar de Malediven in oktober, dan kunt u hieronder het formulier invullen.