Vakantie Malediven prijs

De prijs voor een vakantie op de Malediven.

Vakantie Malediven prijsWanneer u een droomvakantie wilt maken dan is een reis naar de Malediven een prachtig oord. U moet echter niet denken dat een reis naar de Malediven goedkoop is. Dat is ook wel begrijpelijk. De Malediven ligt in de Indische Oceaan. De Malediven zijn 1190 eilandjes waarvan er slechts 200 bewoond zijn en van deze 200 zijn er 80 geschikt gemaakt voor de toeristen. U kunt u zich wel voorstellen hoe moeilijk het is om alle materialen op deze eilandjes te krijgen. De eilandjes liggen over een oppervlakte van 90.000 km2 verspreidt.

Alle materialen er naar toe brengen, voor het opbouwen van dergelijke geweldige resorts, is een heel karwei, wat een zeer dure aangelegenheid is geweest. Ook deze kosten zullen eens terugverdiend moeten worden. Hieronder vindt u meer informatie over de Malediven en de prijs van een vakantie naar de Malediven.

Tevens heeft u de mogelijkheid om de actuele prijzen te bekijken bij de reisaanbieders door op de links te klikken. Een vraag? Dan kunt u hieronder een bericht achterlaten.

Lees hier meer over de:

De prijzen van een vakantie op de Malediven.

  • De prijzen

Vakantie Malediven prijsDe kosten van een vakantie op een resort zijn niet goedkoop. Tegenwoordig komen er ook wel steeds meer aanbiedingen. Er zijn resorts die al behoorlijk onder de prijs gaan zitten van een tijd geleden. Zij moeten dat ook wel zo langzamerhand anders zullen zij ook veel klanten verliezen. Voor 2009 was het zo dat de toeristen niet op de normaal bewoonde eilanden mochten komen. Nu is dat wel zo en worden er ook daar accommodaties aangeboden waar men kan overnachten met ontbijt. Dat is natuurlijker veel goedkoper dan in een resort. Nu geven er toch wel veel toeristen de voorkeur aan een resort. Wanneer u daar eenmaal aankomt, weet u echt niet wat u ziet. Het is er wonderbaarlijk mooi.

De parelwitte stranden nodigen uit om er lekker te luieren of het azuurblauwe water voor het snorkelen of duiken. Het kan er allemaal. Het is soms zo helder dat u wel tot 50 meter onder water kan kijken. Nu is de prijs tijdens het hoogseizoen aanmerkelijk duurder dan in het naseizoen. Toch zal u, als u er naar toe gaat, moeten kiezen voor het hoogseizoen en niet tijdens de natte periode. Als u wilt genieten moet u dat met volle teugen kunnen doen.

Wat kost een reis?

Prijzen voor een vakantie naar de Malediven variëren sterk, dit is per reisaanbieder verschillend en per maand. De gemiddelde prijs zit tussen de 1000 en de 5000, dit is geheel afhankelijk van het resort dat u gaat boeken, de lengte van de vakantie en er zijn nog meer aspecten die de prijs kunnen beïnvloeden.

Meer informatie over de Malediven: