Vakantie Malediven rondreis

Een rondreis vakantie op de Malediven?

Vakantie Malediven rondreisEen heerlijke relax vakantie naar de Malediven, maar je wilt ook nog wat anders doen dan alleen maar op het strand liggen en verwend te worden. Denk eens aan een rondreis, want wat is nou leuker dan meerdere landen te bezoeken in een vakantie. Op deze pagina kom je meer te weten over de mogelijkheden tot rondreizen op de Malediven, zo bespreken we enkele opties en heb je de mogelijkheid om een vakantie of rondreis te boeken richting de Malediven. Heb je een vraag dan kan je hieronder een berichtje achterlaten. Door op één van de blauwe links te klikken kan je een vakantie Malediven rondreis boeken.

Lees hier meer over de:

Vakanties & rondreizen op de Malediven.

Malediven is een eilandengroep van meer dan 1000 eilanden, waarvan er veel onbewoond zijn. Het ligt in de Indische oceaan ten zuidwesten van India. Hierdoor is het ideaal om de reis te combineren met een van de omliggende landen. Je kunt natuurlijk ook een korte vakantie houden in de stad waar de tussenstop is, aangezien er geen rechtstreekse vluchten gaan van Nederland naar de Malediven. Enkele voorbeelden zijn;

  • Sri Lanka

Sri Lanka staat bekend om de export van thee, koffie en kokosnoten. Dus trek de wandelschoenen aan en loop langs deze schitterende plantages. Ook vind je hier prachtige tempels en Nationale parken.

  • India

Vakantie Malediven rondreisDe zintuigen worden optimaal geprikkeld in het levendige India. Ondanks dat de landen dicht bij elkaar liggen, verschillen ze als dag en nacht van elkaar. In India vind je prachtige bouwwerken, zoals Taj Mahal en drukke winkelstraten met toeterende riksja’s. Dus bijkomen op het strand van de Malediven is geen straf.

  • Dubai

Maak een stopover in Dubai en geef je ogen de kost in deze indrukwekkende stad. Bezoek het hoogste gebouw of ga op woestijn safari met een jeep.

  • Istanbul

Maak een tussenstop in het prachtige Istanbul. De enige stad ter wereld die op twee werelddelen ligt. Bezoek het oude Istanbul, met de beroemde blauwe moskee of loop over de grote bazaar. Een van de grootste overdekte markten in de wereld. Of vaar met een boot over de Bosporus. Hier kan je zeker wel een paar dagen vertoeven, voordat je gaat genieten op de Malediven.

Meer informatie over de Malediven: