Vakantie Malediven september

Vakantie vieren op de Malediven in september.

Vakantie Malediven septemberVoor een droomvakantie moet u naar de Malediven gaan. Indien u de reisgidsen er op naslaat zult u direct betoverd zijn door het prachtige strand en de azuurblauwe heldere zee. Het is alsof je in een sprookje belandt. Voor het boeken van een dergelijke reis is het verstandig daarvoor naar een bekende reisorganisatie te gaan. Maak u wensen kenbaar en zij kunnen dan samen met u het resort uitzoeken wat het beste bij u zal passen. Bekijk op deze pagina meer informatie over een vakantie op de Malediven in de maand september. Veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar de Malediven in september.

Lees hier meer over de:

Vakantie op de Malediven in september.

  • Gebied

De Maldiven liggen ten zuidwesten India en Sri Lanka. Wanneer u definitief besloten hebt dat u naar de Malediven gaat is het ook verstandig het vervoer vast te laten leggen door de reisorganisatie. Vanuit Nederland is het onmogelijk om met een rechtstreekse vlucht naar de Malediven te gaan. Vanuit Schiphol ga je eerst naar Colombia of Sri Lanka. Na een stop van ongeveer 2 uur wordt je dan met een vliegtuig verder gebracht naar de Internationale luchthaven op Malé. Indien u een accommodatie hebt geboekt in Malé hoeft u niet verder te reizen. Vanuit deze plaats kunt u vele zaken gaan bezichtigen. Wanneer u een resort hebt geboekt dan wordt u naar dat resort gebracht met het vervoer dat men geregeld heeft. Nu is een accommodatie huren in de hoofdstad Malé veel goedkoper dan een verblijf op een resort.

Vakantie Malediven septemberMalediven in september

De Malediven kent twee seizoenen namelijk het droge hete seizoen en het natte seizoen. Nu is het droge seizoen van december tot april het hoogseizoen. Indien u in september gaat dan gaat u tijdens het natte seizoen. Ook hierbij is niet zo dat u niet kunt genieten. Het regent er dagelijks. De buien duren kort maar in dat tijdsbestek valt er zeer veel neerslag. Na zo’n bui kunt u weer verder gaan met de dingen te doen die je aan het doen was. Het is een goede gelegenheid om met de auto het eiland te gaan bezichtigen.

Omdat de eilanden niet groot zijn kan je het meest te voet gaan verkennen. U zal zich geen moment vervelen. Een prettig bijkomstigheid is dat er steeds meer aanbiedingen komen. Deze zal je vooral aantreffen tijdens het natte seizoen. Ook daarvan kun je gebruik maken.

Het klimaat in september op de Malediven en andere maanden:
Klimaattabel van de Maldiven
MaandJANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Zonneuren/dag898766666568
Middagtemp. in °C292930313130313030302929
Nachttemp. in °C262627272726262626262626
Watertemp. in °C272728292928282727282827
Dagen met regen44781210101212151212

Meer informatie over vakanties op de Malediven: