Vakantie Malediven watervilla

Boek een prachtige watervilla op de Malediven. Geniet van deze bijzondere ervaring tijdens de vakantie.

Vakantie op de Maldiven in een watervilla is een droom die veel mensen op hun netvlies krijgen wanneer zij denken aan zee en goudgele stranden. Toch is de mogelijkheid er om deze droom waar te maken. Het heerlijke tropische klimaat zorgt er voor dat veel mensen gelokt worden naar de Maldiven om daar een vakantie door te brengen.

De Maldiven is een eilandengroep die bestaat uit ruim 1900 koraaleilanden. Deze zijn gegroepeerd in de Indische oceaan en liggen ten zuid-westen van India. Het tropische, vochtige klimaat is op alle eilanden terug te vinden. Het zeewater heeft een aangename temperatuur van zo’n 28 graden. Heerlijk om in te zwemmen, duiken of te snorkelen. De minimumtemperatuur ligt in januari op 26 graden. In de warmste maanden van het jaar is deze rond de 30 graden.

Watervilla boeken op een Malediven vakantie?:

De meeste resorts op de Maldiven kan alleen met een watervliegtuig bereikt worden. De Maldiven bestaat uit Atollen die weer hun eigen eilandjes hebben. De belangrijkste en grootste zijn:

  • Hathifushie
  • Uligamu
  • Mulhadhoo
  • Vashavaru
  • Baarha
  • Maarando

Op al deze eilanden is de sfeer van genieten, lekker eten en ontspanning.

Romantische watervilla’s met extreme luxe.

Op Medhufhusi heb je de beschikking over prachtige, romantische watervilla’s. Ze maken je vakantie tot een unieke, onvergetelijke periode. Een luxe verblijf direct op het water. Zo vanaf je veranda het water induiken of lekker luieren in de zon zonder pottenkijkers! De ongerepte natuur van de Maldiven geven je de ontspanning die een mens na een drukke werkperiode zo nodig heeft.

Het eten wat wordt geserveerd in het restaurant zijn kakelverse delicatessen en en van een luxe kwaliteit die bijna nergens ter wereld wordt geëvenaard. Waterskiën, varen met een catamaran, kanoën en op dolfijnsafarie horen allemaal tot de mogelijkheden die de Maldiven te bieden heeft. Kijk op de desbetreffende website’s en laat je inspireren door deze prachtige eilanden.

Meer informatie over vakanties op de Malediven:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.