Vakantie naar Malediven

Op vakantie naar de Malediven?

Vakantie naar MaledivenWie wil het niet een fijne en een heel goed verzorgde vakantie vieren. Wanneer u dat ook wilt en in de gelegenheid bent, moet u naar de Malediven gaan. U moet dan wel er voor zorgen dat u in de juiste periode van het jaar gaat. De Malediven liggen rond de evenaar. Het bestaat uit 1190 eilanden waarvan er slechts 200 bewoond zijn. Van die 200 zijn er ruim 80 die speciaal voor de toeristen zijn ingericht.

Er bevinden op die eilanden prachtige resorts. U moet gaan in het hoogseizoen, dat is vanaf half december tot april. Dan heerst er de droge periode. Vanaf april tot december is er het natte seizoen. Dat is geen periode om er op vakantie te gaan. Er valt in deze periode dagelijks zeer veel regen, tijdens hevige korte buien.

Lees hier meer over de:

Verschillende vakanties op de Malediven.

  • Het transport

Vakantie naar MaledivenDe Malediven zal u bekoren als u er in de juiste periode op vakantie gaat. Indien u in Malé op de internationale luchthaven geland bent zal u door een veerboot naar een bewoond eiland gebracht kunnen worden. Hebt u geboekt voor een resort dan wordt u door middel van een speedboot, watervliegtuig of helikopter naar het resort gebracht.

  • Het resort

U verblijft, als u daarvoor geboekt heeft, op een resort in een van de prachtige bungalows. U zal versteld staan van de mooie witte zandstranden met palmbomen en de kristalheldere azuurblauwe zee. Het is er te mooi om te kunnen beschrijven. Ook de temperatuur is er fantastisch. Het is er altijd tussen de 28 en de 33 graden celcius.

Omdat je rond de evenaar bent en er een tropisch klimaat heerst, kan het vochtig zijn. Toch is het er heerlijk vertoeven door de constant aanwezige passaatwinden. Zij brengen constant een aangename verkoeling. Je kan er heerlijk luieren op het strand of gaan zeilen. Het is vooral een uitstekende plaats om te gaan duiken of snorkelen. Je kan de wonderlijke onderwaterwereld aanschouwen met de prachtig koralen en vele vissen met de meest wonderlijke kleuren. Het is een vakantieplaats die u nooit meer zal vergeten.

Goedkope vakantie naar Malediven:

Wanneer u van plan bent om goedkoop naar de Malediven te gaan is het aan te raden om verschillende reisorganisaties met elkaar te vergelijken, zo zijn de prijzen verschillend en kan het ook de prijs beïnvloeden in welke maand u naar de Malediven wilt gaan.  Hieronder vindt u meer informatie over een goedkope vakantie naar Malediven.